DMN 05.03.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Płyta dachowa struktonit posiada zacieki (płyta ciemno brązowa a zacieki białe) które zapewne spwodowane są złym magazynowaniem. Mam takie pytanie czy ktoś się już z tym spotkał? Czy da się jakoś ten nalot usunać i czy są do tego jakieś specjalne preparaty a może wystarczy jakiś środek domowego użytku.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 05.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 poczekaj chwilę samo powinno zejść.... jeśli nie to polecam środki do usuwania wykwitów na klinkierze np. SOPRO ZEA 703 pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMN 06.03.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) W tym sęk, że samo nie schodzi.Jedyne wyjście to będzie zastosowanie jakiegoś preparatu. Widziałem, że są jeszcze jakieś firmy Atlas.. Dokładnie to ATLAS SZOP lub ATLAS SZOP 2000 Oby tylko ten był skuteczny co polecasz. Nie mam wyjścia raczej tylko kupić i się przekonać. Edytowane 6 Marca 2013 przez DMN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 07.03.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 W tym sęk, że samo nie schodzi. Jedyne wyjście to będzie zastosowanie jakiegoś preparatu. Widziałem, że są jeszcze jakieś firmy Atlas.. Dokładnie to ATLAS SZOP lub ATLAS SZOP 2000 Oby tylko ten był skuteczny co polecasz. Nie mam wyjścia raczej tylko kupić i się przekonać. nie znam tych preparatów, spróbuj może na początek stary "babciny" sposób roztwór wody z octem ( w stężeniu 30/70) lub samym octem.... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kas007 07.03.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 babciny sposub jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Typowe zjawisko powstałe w wyniku złego przechowywania. Przed zastosowaniem jakiegokolwiek środka radzę zasięgnąć w tej kwestii opinii producenta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganbu 12.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Moim zdaniem tego raczej się nie da się usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMN 06.07.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Zdecydowałem się na ten środek z firmy Atlas i o dziwo pozytywnie wywiązał się ze sprawy. Dzięki wszystkim za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts