madzia_woj 05.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witam czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat wanny aquaform arcline asymetrycznej. Mam zamiar kupić razem z obudową ale szukam najpierw jakiś opinii o tej wannie albo ogólnie o produktach tej firmy. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia_woj 05.03.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 to jest ta wanna - a jak w ogóle wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenowak 06.03.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat wanny aquaform arcline asymetrycznej. Mam zamiar kupić razem z obudową ale szukam najpierw jakiś opinii o tej wannie albo ogólnie o produktach tej firmy. Pomóżcie Mam w swojej łazience zamontowaną właśnie wannę aquaformu, ale inny model (Linea). Używamy jej już ponad rok. Wygląda świetnie, zarówno pod względem koloru jak i gładkości powierzchni. W porównaniu z innymi producentami to wanny tej firmy mają bardzo przystępne ceny. Jeśli o mnie chodzi to jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts