MARCIN S 27 19.03.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 W 100% sie z toba zgadzam chyba nie o to chodzi na tym forum zeby sie obrażać nawzajem ale cóż poradzić niektórzy wchodza na forum żeby czegoś się dowiedzieć wymienić spostrzeżenia i doświadczenia a inni żeby pokazać na jakim poziomie zatrzymał sie ich rozwój i obrazają innych kąśliwymi docinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 19.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 To wróćmy do tematu.Może ktoś jeszcze zna jakiś projekt który można by tak tanio wybudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCIN S 27 19.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) http://z500.pl/projekt/Z78,Projekt-domu-parterowego-z-kuchnia-i-salonem-od-ogrodu-takze-na-mala-dzialke.htmlhttp://z500.pl/projekt/Z262,Prosty-i-tani-w-budowie-dom-parterowy-z-dachem-dwuspadowym-o-malej-powierzchni.htmlhttp://z500.pl/projekt/Z12,Dom-z-dachem-dwuspadowym-i-opcja-zagospodarowania-poddasza-latwy-w-budowie.html Edytowane 19 Marca 2013 przez MARCIN S 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 19.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Według mnie z12 odpada na pewno. To jest raczej kandydat do wątku za 200 tys. Pozostałe domki też chyba troszkę za duże, fakt powierzchnia użytkowa niewielka, ale pow zabudowy w zasadzie taka jak w moim z 162, wiec też raczej do 200 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 19.03.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 z12 z poddaszem bardzo podobny do mojego, więc zgadzam się, że za 200, a nie za 100. Za 100 robiłabym projekt indywidualny, bo projekty gotowe chyba nie przewidują takich "dzikich" pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK2012 20.03.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 W 100% sie z toba zgadzam chyba nie o to chodzi na tym forum zeby sie obrażać nawzajem ale cóż poradzić niektórzy wchodza na forum żeby czegoś się dowiedzieć wymienić spostrzeżenia i doświadczenia a inni żeby pokazać na jakim poziomie zatrzymał sie ich rozwój i obrazają innych kąśliwymi docinkami Moją żonę zostaw w spokoju, mam dla niej czas w przeciwieństwie do ciebie i to jest właśnie to spostrzeżenie o które zabiegasz. Nie chciałem cie obrazić, po prostu nie masz poczucia humoru i reagujesz agresywnie. Potraktuj moje słowa jako przeciwwagę dla swojego, każdy kij ma dwa końce i jeśli poświęca się jakiemuś projektowi całkowicie to inny się zaniedbuje, do czasu. Piszę to oczywiście w odniesieniu do tego co napisałeś, bo sam proces takiego poświęcenia pod wieloma względami jest godny podziwu szczególnie w czasach kiedy każdy chce wszystko szybko i bez wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts