Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom do 100000 zł

Recommended Posts

W 100% sie z toba zgadzam chyba nie o to chodzi na tym forum zeby sie obrażać nawzajem ale cóż poradzić niektórzy wchodza na forum żeby czegoś się dowiedzieć wymienić spostrzeżenia i doświadczenia a inni żeby pokazać na jakim poziomie zatrzymał sie ich rozwój i obrazają innych kąśliwymi docinkami

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W 100% sie z toba zgadzam chyba nie o to chodzi na tym forum zeby sie obrażać nawzajem ale cóż poradzić niektórzy wchodza na forum żeby czegoś się dowiedzieć wymienić spostrzeżenia i doświadczenia a inni żeby pokazać na jakim poziomie zatrzymał sie ich rozwój i obrazają innych kąśliwymi docinkami

Moją żonę zostaw w spokoju, mam dla niej czas w przeciwieństwie do ciebie i to jest właśnie to spostrzeżenie o które zabiegasz.

Nie chciałem cie obrazić, po prostu nie masz poczucia humoru i reagujesz agresywnie.

Potraktuj moje słowa jako przeciwwagę dla swojego, każdy kij ma dwa końce i jeśli poświęca się jakiemuś projektowi całkowicie to inny się zaniedbuje, do czasu.

Piszę to oczywiście w odniesieniu do tego co napisałeś, bo sam proces takiego poświęcenia pod wieloma względami jest godny podziwu szczególnie w czasach kiedy każdy chce wszystko szybko i bez wysiłku.