MaciekTyr. 30.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 (edytowane) O, tak stój! Bo jak się ruszysz, to mi ręce przytrzaśnie. Edytowane 30 Marca 2013 przez MaciekTyr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekTyr. 31.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Nie INSTALATOR tylko IN-SE-MI-NATOR. Jestem inseminatorem! Wieczne wam się myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekTyr. 01.04.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Naboje to rekwizyt, ale dlaczego chcecie zmieniać faceta już po włożeniu jednej pary okien...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paco16 01.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Romeo i Don Kichot grali godzinami do zamkniętego okna a ja patrz !!! jeden strzał i otwarłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.04.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 To był numer 12/1983. A w dymku tekst: ZARAZ WRACAM, TYLKO ZAPRENUMERUJĘ "MURATORA" NA ROK 1984. Wkrótce wyniki konkursu - zgodnie z regulaminem ogłosimy je 5 kwietnia. Dziękujemy za udział w zabawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.04.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Każdy z sędziów wybrał swoich zwycięzców, tak powstała lista 15-tu: Aksami"Pędzę siodłać rumaka !! Podobno w Western City Porotherm po 3,60!" bobiczek Było cudownie! Jutro też będziemy całą noc klikać na forum Muratora! bodzio_gWersja ongisiejsza- kochanie ! wygraliśmy talon na prenumeratę Muratora !!!- naprawdę ? może w końcu nauczysz się czytać... a nie tylko oglądać... Wersja uaktualniona- kochanie ! wygraliśmy koszulkę i kubek oraz roczną subskrybcję Muratora !!!- naprawdę ? może w końcu nauczysz się pisać ... inny adres niż &&&.com bowess Przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić.oraz:Waldek uzgadnia dzień wolny z szefową (mówi wolno i wyraźnie):- Ju-tro nie przyj-de do ro-bo-ty. Jes? Rozumisz? Ju-tro. Ja. Noł. Goł. Ołkej Boss? Ołkej! chorg "Nazywam się Murator, Jan Murator". Edyta Ż To ja Ci takie pikne okna wstawiłem a Ty ich nawet dobrze umyc nie potrafisz! firewallHej, uciekniemy razem z Chicago do Murzasichla! gorbagUduszę cię jak nie zamkniesz tego okna! Od świeżego powietrza mamy wentylację mechaniczną. Grand Ty jesteś gorąca, lecz twoje okna zimne... Kendra Ona w myślach : a mogłam wstawić fixy to bym się teraz nie musiała użerać z tym nudziarzem MusiSieUdac Szefowa się nie przejmuje, jakoś się dogadamy. Netbetnie frasuj sie dziołcha... sie naprawi, przeca jest muratur Jarek.P Słuchaj! Mała! [tu przerzucenie peta cygara do drugiego kącika ust, dlatego na obrazku nie widać] Tam skąd pochodzę... ["ciam ciam" cygarem] można było zostać albo księdzem, albo budowlańcem. ["ciam ciam"] Na księdza nie wyglądam, nie? ["ciam ciam", w tle rżenie konia] pablomocUśmiechnij się ładnie, za 30 lat będą się zastanawiać co do ciebie mówię Rupi80To okno wcale nie jest krzywo! Będzie Pani zadowolona Gratulujemy i prosimy o adres - jako prywatną wiadomość do Redakcji. Tytuł: Konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.04.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 W horoskopie mi napisały mądre głowy, że czeka mnie wygrana, głupia już zacierałam ręce na toto lotka ale wygrana w Muratorze też bardzo fajnie Dziękuję Szanowna Redakcjo i miłego weekendu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosłoń 05.04.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 gratuluję wygranym! że też się nie załapałem, muszę do Was częściej zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.04.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Yuchu!!!! Będzie w czym poszpanować latem na deptaku w Ciechocinku Dziękuję Redakcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.04.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Yuchu!!!! Będzie w czym poszpanować latem na deptaku w Ciechocinku Dziękuję Redakcji ! może razem zrobimy tournee po polsce Dla mnie absolutnie najlepsze było: Ty jesteś gorąca a Twoje okna zimne na koniec : - jeszcze tylko "załatwię " sobie prenumeratę Muratora na rok i ...wracam - no dobra ... masz tu paszport i wizę i obiecaj mi , że ... za rok wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vinda 05.04.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Otrząśnij się Kobieto, budowa to nie zabawa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 05.04.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jajks!!! nagroda!!!zamawiam ( do wyboru z listy ):- czerwony kubek z logo murator- czerwony talerzyk z logo murator- czerwoną koszulkę z logo muratora- czerwony wazonik z logo j.w.- czerwonego VW Passata po 2010 roku w dieslu.... logo może być na całej masce:D pozdroNETbet'red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.04.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 j............ - czerwonego VW Passata po 2010 roku w dieslu.... logo może być na całej masce:D pozdro NETbet'red Haha Dopisz jeszcze zeby był wiekszy niz 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiczka 08.04.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 najlepsz- Ty jestes gorąca a okna zimne. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulubienica 09.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 fajny konkurs. Z ciekawością przeczytałam wszystkie propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porucznikzbik 09.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Margaret przyjeżdżaj do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.04.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 dziękuję za wyróżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 15.04.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 z niecierpliwością wciąż czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.04.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Przesyłki zgodnie z regulaminem konkursu trafią do Was w tym tygodniu. Jeszcze raz gratulujemy poczucia humoru uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 16.04.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 eh ta ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts