ZUZIA5 23.04.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Aj, jakie piękne zdjęcie! Hej Narendil Zdjecie fajne, wnętrza Piękne tylko szkoda że nic nie mozna kupic w Polsce tylko sprowadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 23.04.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) I kolejny Cudny Słoneczny dzien zbliza sie ku końcowi, wreszcie mozna wyjsc z domu i spedzac czas na swiezym powietrzu ,a 1 Maja ma byc u nas nawet 30 stopni Mam nadzieje ze sie to sprawdzi Dzisiaj kilka godzin spedzilysmy na placu zabaw w Parku , a najmlodsza corcia poznawala co to piasek i byla zachwycona Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 23.04.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzieciaczki widać, że świetnie się bawiły, a mama najwyraźniej ma celne oko i ma oczywiscie co fotografować a za tymi niebieskimi oczkami to tylko patrzeć jak się jakiś młodzieniec będzie uganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 23.04.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 O tak zabawy i radosci bylo pełno , kto by pomyslal ze byle piasek a sprawi tyle frajdy !!! A z tymi młodziencami to mam nadzieje ze nie za szybko to nastapi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.04.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 zuzia robisz super zdjęcia - może się wciągniesz w scrapbooking? p.s. modelki najcudniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 24.04.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzieki Kamilcia No nacykalam troche tych fotek wczoraj , scrapbooking bardzo mi sie podoba i na pewno sie za to wezme tylko juz po przeprowadzce na spokojnie A zdjecia lubie robic bardzo i mam komu to korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 24.04.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Znikam teraz zbieram dzieciaczki i jade do Krakowa Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.04.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zuziu...dziewczyny urodzone modelki....śliczne:)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.04.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 hej Zuza Wpadłam na chwileczkę .Obiecuję ,że wolniejszej chwili nadrobię i przeczytam Twój watek .A tak na szybko.... Śliczne córeczki i ciekawe spojrzenie fotografa . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.04.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zdjęcia faktycznie piękne, córeczki/modelki oczywiście też a moją uwagę przykuły też designerskie tiulowe spódnisie! fiu fiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 24.04.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zuziu...dziewczyny urodzone modelki....śliczne:) Pozdrawiam:) Witaj bogumil Dziękuje Bardzo !!! Zapraszam Częsciej i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 24.04.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 hej Zuza Wpadłam na chwileczkę .Obiecuję ,że wolniejszej chwili nadrobię i przeczytam Twój watek .A tak na szybko.... Śliczne córeczki i ciekawe spojrzenie fotografa . Pozdrawiam ! Lady Witam serdecznie Jak znajdziesz chwilke to Zapraszam moze doradzisz i dodasz cos od Siebie Twoja Pola śliczniusia , a czas tak szybko leci jeszcze niedawno moja Alicja zaczynala siadac a teraz już drepta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 24.04.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Zdjęcia faktycznie piękne, córeczki/modelki oczywiście też a moją uwagę przykuły też designerskie tiulowe spódnisie! fiu fiu... Asiazett nie śmiej sie z naszych tiulowych spodniczek Bo widzisz moja Ania jest teraz na jakims etapie spódniczkowym jakby mogla to by nawet w nich spała Nawet na spodnie i tak zalozy spodniczke , więc do piachu tez spodniczka A najukochansze to te jak najbardziej tiulowe i falbaniaste Dzisiaj wróciłysmy z Krakowa z nastepna Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 24.04.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zuzia śliczne te księżniczki twoje a odstawione do piaskownicy że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzieki Kamilcia No nacykalam troche tych fotek wczoraj , scrapbooking bardzo mi sie podoba i na pewno sie za to wezme tylko juz po przeprowadzce na spokojnie A zdjecia lubie robic bardzo i mam komu to korzystam super ! to słuzę rada i pomocą jak będzie potrzeba "trochę" lat juz w tym siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 25.04.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Zuzia śliczne te księżniczki twoje a odstawione do piaskownicy że ho ho A co dziewczynki sa po to żeby je stroic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 25.04.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 super ! to słuzę rada i pomocą jak będzie potrzeba "trochę" lat juz w tym siedzę To dobrze wiedziec jakby co to Kamilcia bede cie zasypywac pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 25.04.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilciu zajrzalam na sygnaturki i po prostu jestem zachwycona od dzis bede czesciej podczytywac i od razu trafilam na album i cudna skrzynie na pamiatki cos Prześlicznego Teraz sie tylko upewnilam ze tez takie slicznosci chce ale zanim dojde do twojej perfekcji to chyba chwilke zejdzie. A na blogu na awatarku to ty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamilciu zajrzalam na sygnaturki i po prostu jestem zachwycona od dzis bede czesciej podczytywac i od razu trafilam na album i cudna skrzynie na pamiatki cos Prześlicznego Teraz sie tylko upewnilam ze tez takie slicznosci chce ale zanim dojde do twojej perfekcji to chyba chwilke zejdzie. A na blogu na awatarku to ty ??? tak, to ja zapraszam do zaglądania - wiadomo, trzeba się szkolić, uczyć a przede wszystkim ROBIĆ - ja juz jakieś 7 lat w tym siedze, a wczesniej zaczęłam też przygodę z decou Teraz mam to szczęście, ze połączyłam pasje z pracą zawodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 25.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ZUZIU dziewczynki cudowne! Samo szczęście:)Dzięki za linki,zaraz zabieram się na "obczajanie" gdzie co i za ile:)Jeszcze myślę nad tym żeby pomęczyć szwagierkę (bo mieszkają w Anglii) żeby mi coś tam u siebie poszukała. A ja dziś mam wolne i znowu zrobiłam najazd na ogrodniczy:) Kolejna stówa nie moja:) Jak cos uda mi się dziś konkretnego zrobić to się pochwalę.Przywiózł mi też teściu starą maszynę do szycia Łucznika,ale jestem pod tym względem tak zielona,że czekam aż moja mama przyjedzie i zrobi mi przyspieszony kurs szycia. A gdzie byłyście w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts