Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zuzkolandia-Wykanczamy!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 646
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... nie pamietam juz skąd mam inspirke na pewno z netu ale przgladnij wątek na Forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-)/page305&highlight=pokoje+dzieci jest tam cała masa fajnych Pomysłów i Realizacji !!!...

przejrzałam ostatnie 100 stron za jedym zamachem :D i cała masa tam ślicznych pokoików - aż ciężko wybrać co się chce zrobić... lecę oglądać teraz pierwsze 200ście ;)

już się nie mogę doczekać efektu jaki będzie u Ciebie tego płotku :)

No u nas dzisiaj 30 stopni ale duchota straszna wszystko paruje z ziemi i własnie zaczelo grzmiec co bylo do przewidzenia przy tej duchocie oby nas minelo !!!

A jeszcze mnie wkurzyl facet co przyjechal zrobic mi wycene kuchni , bo stwierdzil ze dużego pola do popisu to tu mial nie bedzie bo wszedzie sa jakies otwory a to drzwi a tu okna :mad: I jednolitej zabudowy to tu miec nie bede , a kija go to obchodzi mial pomierzyc i doradzic a nie madrzyc sie , Zobacze jeszcze jaka mi zaspiewa cene ale mam juz na poniedzialek umowionego drugiego Pana :p

Jak tylko sie zrobimy to beda foteczki ...:

czekam z niecierpliwością :)

...A jeszcze mnie wkurzyl facet co przyjechal zrobic mi wycene kuchni , bo stwierdzil ze dużego pola do popisu to tu mial nie bedzie bo wszedzie sa jakies otwory a to drzwi a tu okna :mad: I jednolitej zabudowy to tu miec nie bede , a kija go to obchodzi mial pomierzyc i doradzic a nie madrzyc sie , Zobacze jeszcze jaka mi zaspiewa cene ale mam juz na poniedzialek umowionego drugiego Pana :p

takich ludzi nie lubię... tak jakby im się nie chciało wysilić i ruszyć mózgownicą i robią standard jak u większości ludzi...

my tak mieliśmy przy szukaniu projektu - kilka biur odrzuciliśmy po pierwszym spotkaniu, bo marudzili "a po co tak", "tak nikt teraz nie robi" itp itd...

boski!! cudowny!! wspaniały kącik!!

od razu się przyznaję że kradnę pomysł :) by -co bardzo możliwe- wcielić go w życie dla swych pociech :)

gdzie go znalazłaś? może masz więcej takich świetnych inspirek dzieciakowych??

Ja znalazłam inne wcielenie takiego płotku:

http://img547.imageshack.us/img547/7853/729074.jpg

I to Zuziowe, w zbliżeniu :p

http://img41.imageshack.us/img41/8459/4591bc6a0edef0f309b41cb.jpg

Mam nadzieję Zuzia, że mogę to u Ciebie wkleić...?:yes: I nie będziesz :mad: :no:

pozdrawiam :bye:

Rocia , lukasz69karolina, asiazett własnie wizje kuchni mam juz od dawna , wiem jakie chce fronty, jakie rozmieszczenie szafek , jakie szyby, szuflady, blat itp. Ale niestety nie umie robic wizualek zeby to pokazac ,a kuchnia faktycznie nie jest za bardzo ustawna nie bedzie tradycyjnej zabudowy w ksztalcie litery L czy U . Pan który był dzisiaj był z polecenia robił kuchnie sasiadowi za mna i wyszla Pieknie ale chyba przyzwyczail sie do zabudowy na całej scianie a ja troche pokombinowalam, Pan probowal mnie przekonac ze zlew na przeciw okna to jest standard a ja chce miec go w rogu, a cały blat roboczy wolny !!!

Ja znalazłam inne wcielenie takiego płotku:

http://img547.imageshack.us/img547/7853/729074.jpg

I to Zuziowe, w zbliżeniu :p

http://img41.imageshack.us/img41/8459/4591bc6a0edef0f309b41cb.jpg

Mam nadzieję Zuzia, że mogę to u Ciebie wkleić...?:yes: I nie będziesz :mad: :no:

pozdrawiam :bye:

Asia wklejaj sobie ile chcesz nie mam nic przeciwko, a nawet poddalas mi pomysla na kwiaty bo te na twojej inspirce ładniejsze :yes::yes::yes:

Hej Aga :hug:

Ale Cię dawno nie było , z usług Pana o którym pisalam zrezygnowalam bo jak sobie pomyslalam ze on juz ma problem na etapie projektowania to jakby przyszlo do jakis poprawek to sie z nim nie dogadam :no: mam jeszcze dwie inne wyceny mam nadzieje ze bedzie dobrze !!!

Pozdrawiam i życze słonecznego weekendu :bye:

Witaj Zuziu:)

Nie mogę się już doczekać Waszej kuchni:)

Ja już nie wytrzymałam z szukaniem turkusowej narzuty i kupiliśmy jednokolorową (oczywiście turkusową) w Ikeii:)

Rozumiem wkurzenie na gościa od kuchni. Sama przerabiałam kilku. Z resztą moja kuchnia też spotkała się z niejedną krytyką, bo mam uważaną przez wszystkich niemodną kuchnię z wykuszem. A mi jest w niej przecudownie:) I też była kwestia zlewu-dlaczego nie pod środkowym oknem tylko tak blisko płyty-a bo tak chciałam; i tak jak Ty chciałam mieć dużo blatu roboczego,co np.dziś bardzo mi sie przydało przy lepieniu pierogów:)

Pozdrawiam ze słonecznej okolicy:)

Bardzo was przepraszam ze sie nie odzywam ale juz ponad tydzien leze z najmlodzszymi corciami w szpitalu :cry: teraz chorobsko dopadlo i mnie tak mi zaatakowalo tchawice ze ledwo slychac co mowie , mam tu ograniczony dostep do internetu , jak juz dojdziemy do siebie i wrocimy wreszcie do domu to sie odezwe. Sprawy budowlane zeszly na razie na drugi plan :(