marzenka i mariusz g 06.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Asiazet - obyś miała rację z tym deserem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 06.06.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No właśnie bo ja to sie boje że My z tej ciągłej jesiennej pluchy i deszczowej pogody znowu w zime wskoczymy , a wtedy to chyba sprzedam ten dom w którym jeszcze nie zdązylam zamieszkac i przeprowadze sie w jakies cieplejsze klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ... nie pamietam juz skąd mam inspirke na pewno z netu ale przgladnij wątek na Forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-)/page305&highlight=pokoje+dzieci jest tam cała masa fajnych Pomysłów i Realizacji !!!... przejrzałam ostatnie 100 stron za jedym zamachem i cała masa tam ślicznych pokoików - aż ciężko wybrać co się chce zrobić... lecę oglądać teraz pierwsze 200ście już się nie mogę doczekać efektu jaki będzie u Ciebie tego płotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hej lukasz69karolina Jak tylko sie zrobimy to beda foteczki , na razie kombinuje kto by mi w tym plotku serduszka wycial tak co drugi panel A watek pokoikow dzieciecych sama jednym tchem przeczytalam i regularnie zagladam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Cieplejsze klimaty chodzą paniusi po głowie? U nas dzisiaj już ładnie się zrobiło, wczoraj wieczorem też już było ok, może będzie to lato:D:D:D Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 No u nas dzisiaj 30 stopni ale duchota straszna wszystko paruje z ziemi i własnie zaczelo grzmiec co bylo do przewidzenia przy tej duchocie oby nas minelo !!! A jeszcze mnie wkurzyl facet co przyjechal zrobic mi wycene kuchni , bo stwierdzil ze dużego pola do popisu to tu mial nie bedzie bo wszedzie sa jakies otwory a to drzwi a tu okna I jednolitej zabudowy to tu miec nie bede , a kija go to obchodzi mial pomierzyc i doradzic a nie madrzyc sie , Zobacze jeszcze jaka mi zaspiewa cene ale mam juz na poniedzialek umowionego drugiego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.06.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Oby drugi potrafił i chciał dopasować się do Twojej wizji kuchni. U nas pogrzmiało i przeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Jak tylko sie zrobimy to beda foteczki ...: czekam z niecierpliwością ...A jeszcze mnie wkurzyl facet co przyjechal zrobic mi wycene kuchni , bo stwierdzil ze dużego pola do popisu to tu mial nie bedzie bo wszedzie sa jakies otwory a to drzwi a tu okna I jednolitej zabudowy to tu miec nie bede , a kija go to obchodzi mial pomierzyc i doradzic a nie madrzyc sie , Zobacze jeszcze jaka mi zaspiewa cene ale mam juz na poniedzialek umowionego drugiego Pana takich ludzi nie lubię... tak jakby im się nie chciało wysilić i ruszyć mózgownicą i robią standard jak u większości ludzi... my tak mieliśmy przy szukaniu projektu - kilka biur odrzuciliśmy po pierwszym spotkaniu, bo marudzili "a po co tak", "tak nikt teraz nie robi" itp itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 boski!! cudowny!! wspaniały kącik!! od razu się przyznaję że kradnę pomysł by -co bardzo możliwe- wcielić go w życie dla swych pociech gdzie go znalazłaś? może masz więcej takich świetnych inspirek dzieciakowych?? Ja znalazłam inne wcielenie takiego płotku: http://img547.imageshack.us/img547/7853/729074.jpg I to Zuziowe, w zbliżeniu http://img41.imageshack.us/img41/8459/4591bc6a0edef0f309b41cb.jpg Mam nadzieję Zuzia, że mogę to u Ciebie wkleić...? I nie będziesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Zuziu, szukaj wykonawcę, który będzie Cię słuchał. Ale doradzi też. Dodatkowo myślę, że wrzucenie projektu do wątku o kuchniach - nie zaszkodzi, a może pomoże ulepszyć jeszcze koncepcję. Choć w zasadzie to sama wiesz najlepiej czago oczekujesz i potrzebujesz w swojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Rocia , lukasz69karolina, asiazett własnie wizje kuchni mam juz od dawna , wiem jakie chce fronty, jakie rozmieszczenie szafek , jakie szyby, szuflady, blat itp. Ale niestety nie umie robic wizualek zeby to pokazac ,a kuchnia faktycznie nie jest za bardzo ustawna nie bedzie tradycyjnej zabudowy w ksztalcie litery L czy U . Pan który był dzisiaj był z polecenia robił kuchnie sasiadowi za mna i wyszla Pieknie ale chyba przyzwyczail sie do zabudowy na całej scianie a ja troche pokombinowalam, Pan probowal mnie przekonac ze zlew na przeciw okna to jest standard a ja chce miec go w rogu, a cały blat roboczy wolny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.06.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ja znalazłam inne wcielenie takiego płotku: http://img547.imageshack.us/img547/7853/729074.jpg I to Zuziowe, w zbliżeniu http://img41.imageshack.us/img41/8459/4591bc6a0edef0f309b41cb.jpg Mam nadzieję Zuzia, że mogę to u Ciebie wkleić...? I nie będziesz pozdrawiam Asia wklejaj sobie ile chcesz nie mam nic przeciwko, a nawet poddalas mi pomysla na kwiaty bo te na twojej inspirce ładniejsze :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dla niego może standard ważny, a dla Ciebie wygoda. Chcesz mu zapłacić to powinien Cię wysłuchać, tym bardziej, że wiesz czego chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Hej Zuziu, co słychać i Ciebie? Jak tam kuchnia? Może zmień tego wykonawcę, bo jak ona zaczyna swoją pracę od narzekania, to aż strach pomyśleć na czym skończy:( Warto wycenić u kilku:yes: Trzymam kciuki:D Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.06.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Hej Rocia Ja sie trzymam własnie zasady Klient Nasz Pan , skoro płace i to naprawde niemale pieniadze to wymagam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.06.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Hej Aga Ale Cię dawno nie było , z usług Pana o którym pisalam zrezygnowalam bo jak sobie pomyslalam ze on juz ma problem na etapie projektowania to jakby przyszlo do jakis poprawek to sie z nim nie dogadam mam jeszcze dwie inne wyceny mam nadzieje ze bedzie dobrze !!! Pozdrawiam i życze słonecznego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 19.06.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Sprawa kuchni rozstrzygnięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 19.06.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witaj Zuziu:)Nie mogę się już doczekać Waszej kuchni:) Ja już nie wytrzymałam z szukaniem turkusowej narzuty i kupiliśmy jednokolorową (oczywiście turkusową) w Ikeii:) Rozumiem wkurzenie na gościa od kuchni. Sama przerabiałam kilku. Z resztą moja kuchnia też spotkała się z niejedną krytyką, bo mam uważaną przez wszystkich niemodną kuchnię z wykuszem. A mi jest w niej przecudownie:) I też była kwestia zlewu-dlaczego nie pod środkowym oknem tylko tak blisko płyty-a bo tak chciałam; i tak jak Ty chciałam mieć dużo blatu roboczego,co np.dziś bardzo mi sie przydało przy lepieniu pierogów:)Pozdrawiam ze słonecznej okolicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.06.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Sprawa kuchni rozstrzygnięta? no właśnie.... jak inne wyceny??? wybrany ktoś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 30.06.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Bardzo was przepraszam ze sie nie odzywam ale juz ponad tydzien leze z najmlodzszymi corciami w szpitalu teraz chorobsko dopadlo i mnie tak mi zaatakowalo tchawice ze ledwo slychac co mowie , mam tu ograniczony dostep do internetu , jak juz dojdziemy do siebie i wrocimy wreszcie do domu to sie odezwe. Sprawy budowlane zeszly na razie na drugi plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts