asiazett 05.10.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Poprszę o relację i fotorelację ze spotkania. Pozdrowienia dla wszystkich Forumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 06.10.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ja również czekam na GORĄCĄ RELACJĘ ZE SPOTKANIA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 07.10.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam:)Ja również czekam na fotorelację i opowieści ze spotkania.Dla mnie Kraków to rzut beretem,ale niestety:( Poza tym forumowicz ze mnie żaden:) Maszyna do szycia super, niestety nie na moje realia finansowe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 07.10.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Hej dziewczyny Zjazd Forumowy wypadł SUPER:yes: DZIEWCZYNY CUDOWNE i pomimo że widziałam je pierwszy raz w życiu tematow do rozmowy było mnóstwo Żal było odjeżdzac i już nie moge sie doczekac nastepnego Zdjęc niestety nie bedzie, bo nie jestem na nich sama ,a nie zostalam upowazniona do ich rozpowszechniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 08.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Szkoda:( ale rozumniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 30.12.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Szczęśliwego Nowego Roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 09.06.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witaj Zuziu strasznie długo nie nie było na forum, witam sie więc z Tobą po bardzo długiej przerwie. U mnie ostani rok ciężki, cała masa obowiązków ale i tak jest cudnie.Jaś rośnie -skończył 2 maja roczek,ja juz jestem w pracy od miesiąca ale nie było jak wcześniej sie "wyrwać" na forum. My mieszkamy juz od 14 m-cy i cały czas dłubiemy przy lewkoniach i końca prac nie widać.Nie wszystko wyszło tak jak sobie to zaplanowałam ale trudno jest jak jest .Pozdrwaiam Cię serdecznie i Twoją rodzine tez -zwłaszcza Twoje córcie.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts