ZUZIA5 21.03.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak w zamierzchłych czasach córcie rozdysponowane Tylko nie wiem czy posag nas zadowoli :rotfl: :rotfl: Oj teraz to was nie zadowoli bo cala kaska w dom idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 21.03.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Zuzia wrzuciłam u siebie, ale na chwilę będzie więc sprawdź, czy Ci spasuje ....tescióffka jak marzenie - każdemu bym takiej życzyła Córcie masz wspaniałe - radość i szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 21.03.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ide !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama80 21.03.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Córcie masz śliczne wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 21.03.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Taką oto podusie i wałeczek uszyłam dla moich córci !!! http://img208.imageshack.us/img208/3848/20130321161004.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img109.imageshack.us/img109/1875/20130321161014.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img820.imageshack.us/img820/5886/20130321161023.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ślyczne!! ale dzieciów nie widziałam priv? plosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dzięki Dorka u mnie to juz prawie pól kopy A u Ciebie ile dzieciaczków ?! O jedno mniej, ale towarzystwo mieszane. A na starsze panienki już się nie załamałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.03.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ślyczne!! ale dzieciów nie widziałam priv? plosie Skoro tak ładnie plosis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.03.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 O jedno mniej, ale towarzystwo mieszane. Hej dorkaS to też u was wesoło A wiekowo masz mala róznice miedzy nimi czy tak jak u mnie jest troche przerwy miedzy dużymi a małymi ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 22.03.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Taką oto podusie i wałeczek uszyłam dla moich córci !!! http://img208.imageshack.us/img208/3848/20130321161004.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img109.imageshack.us/img109/1875/20130321161014.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img820.imageshack.us/img820/5886/20130321161023.jpg Uploaded with ImageShack.us Zuzia! jakie śliczności....zdolniacha:) i kiedy masz czas na szycie???? zdradź patent, bo dla mnie doba jest zdecydowanie za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.03.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Justynko dla mnie doba tez za krótka ale moj organizm sie juz chyba przyzwyczail do tego ze malo spie i nawet jak moge dłużej pospac to budze sie bez zegarka o 6,30 nawet w niedziele !! Moja najmniejsza córcia ma 10,5 miesiaca i od jakis 3 tygodni chodzi sama wiec juz jest bardziej samodzielna a ze ma towarzystwo sióstr nie wisi na mnie bez przerwy i jeszcze robi sobie w ciagu dnia jedna ale 2-3godz. drzemke ( wlasnie jest taka chwila ) Szyje , prasuje , siedze z laptopkiem tam gdzie one sie bawia wiec mam je caly czas na oku !!! Plusem duzej rodziny jest tez to ze dzieciaczki bawia sie ze soba i moge wykorzystac ten czas dla siebie no i jest jeszcze tata ktory jak juz jest w domu to mama ma "wolne " córcie go nie odstepuja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.03.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Haha - dobry patent! Nam się też rodzina powiększy i jak się wczoraj okazało, znowu będzie dziewczyna Rodzinna tradycja zostaje podtrzymana - dziewczyny rządzą! I też mamy sporo wspólnego, bo pierwsza córka to Zuzia, a druga będzie Alicja Jak Zuzia miała loki (do niedawna, do 2,5 r. ż.) i nazywaliśmy ją LOKATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.03.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Haha - dobry patent! Nam się też rodzina powiększy i jak się wczoraj okazało, znowu będzie dziewczyna Rodzinna tradycja zostaje podtrzymana - dziewczyny rządzą! I też mamy sporo wspólnego, bo pierwsza córka to Zuzia, a druga będzie Alicja Jak Zuzia miała loki (do niedawna, do 2,5 r. ż.) i nazywaliśmy ją LOKATA Asiazett no to GRATULACJE i witaj w babskim klubie . Teraz juz mozesz sie zabierac za planowanie i urzadzanie pokoiku dla malenkiej Alicji ( Ślicznie ) I Pozdrowienia dla Zuzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.03.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 A wiekowo masz mala róznice miedzy nimi czy tak jak u mnie jest troche przerwy miedzy dużymi a małymi ?! Oj, bywa wesoło. Czasem nawet żałuję, że nas tak mało, ale jak wspomnę czym grożą pierwsze latka po urodzeniu, to stwierdzam, że wystarczy. A róznica między pierwszymi to niecałe dwa lata. A potem było trochę przerwy i między drugim a trzecim pięć lat, więc dwie niańki wykwalifikowane posiadałam na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.03.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 cześć Zuzua Ale z Ciebie zdolna bestia!!!! Boze ja jestem w takich tematach, tak lewa... ze szok Tym bardziej podziwiam i gratuluję cudnej podusi i wałeczka Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.03.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 O to prawie tak jak u mnie tylko ja mam miedzy 2 a 3 córcia 6 lat różnicy no i znowu po niecalych dwoch latach dolączyla do nas Alicja A ja własnie takie dzieciatka do roczku to kocham najbardziej sa tak słodkie pieszczoszki male , aż żal że tak szybko rosną. Tylko moje córcie takie "książkowe" były spały i jadły co 2,5-3g , nie było kolek ani bolesnego ząbkowania. Mam koleżanke której synek miał przez pierwsze 5 miesiecy takie kolki że do tej pory nie chce miec wiecej dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.03.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ja też myślałam, że będę mieć dwie parki, ale jakoś nie wyszło a teraz to już chyba nie chciałabym Moje spały absolutne minimum, na raty i na zmianę w dodatku. Tortura nieprzeciętna, a żadnej praktycznie pomocy nie mieliśmy. Trzecie było lepsze pod tym względem. Pod tym względem fatalnie je wspominam ale inne względy przeważają absolutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.03.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 28 Marca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 22.03.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam się pieknie! Jakby co mam kawalera 10,5 miesiąca! Przystojniaczek po mamusi:rolleyes: Oj ja też wózka szukam! Tylko raczej parasolki, bo głównie użytkowany będzie ten wielofunkcyjny. A parasolka do samochodu, na zakupy, na wakacje do samolotu Pewnie jakiegoś maclarena dziabniemy. Dwóch pierwszych nie widziałam, nie wypowiem się. Ale Cadeta znam. Wykonany nieźle, amortyzacja IMO troszkę kuleje. Materiał, z którego jest wykonany, jest całkiem niezłej jakości. Nie pamiętam czy Cadet ma takie a'la skórzane wstawki w spacerówce... skaj taki no. Gondola na pewno ma. Śmiszne takie skajowe dziurkowane. Jak podsufitka w dużym fiacie A Scoonera znasz? http://navington.com/produkty/scooner/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.03.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 agatah no to kawaler w takim wieku jak moja Mała bo wiesz zapisy już są Ten wózeczek widzialam jest leciutki ale ma nieodwracane siedzisko cadet juz ma odwracane ( ja musze miec dziecko przodem do mnie inaczej co chwilke sie zatrzymuje i patrze co robi ) i rączka jest piankowa i siedzisko jest opuszczane na paskach Zainteresowal mnie ten Cadet podobno jest w Smyku to podjade sobie oglądnąc i cene ma fajną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts