ZUZIA5 23.03.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 cześć Zuzua Ale z Ciebie zdolna bestia!!!! Boze ja jestem w takich tematach, tak lewa... ze szok Tym bardziej podziwiam i gratuluję cudnej podusi i wałeczka Buziaki Dzięki Karolinko lubie szyc ale nie zawsze mam czas. Znalazlam w necie fajne materiały i mam zamiar uszyć małym córciom pościele i podusie do nowego domku aby były gotowe na czas przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.03.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 mam zamiar uszyć małym córciom pościele i podusie do nowego domku aby były gotowe na czas przeprowadzki Ja też mam zapęd, tylko gorzej z umiejętnościami Pochwal się jak już uszyjesz. Będziemy czkać nieciepliwie na efekty i dopingujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 23.03.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dzięki bardzo doping sie przyda tylko mój Łucznik w spadku po mamie odmawia posłuszenstwa szukam nowej maszyny i z tego co czytalam w necie to te nowoczesne łuczniki nic nie warte , polecaja elektroniczne maszyny moze ktos ma czy warto taka kupic i jaka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ja mam Łucznika Ewę, kupioną pewnie rok temu lub niecały rok. Polecam, szyłam zasłony i poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 23.03.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dzięki Venus jednak ktos chwali Łucznika , Fajnie bo tak jakoś przywiązałam sie do tej firmy i cenowo nie sa najdroższe . Zaraz sprawdzę co to za maszyna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.03.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Zuziu Ja cię podziwiam że masz taką małą różnice wieku i wszystko ładnie ogarniasz ja mam 2 w odstępie 3 lat i czasem ledwo żyje tylko ja praktycznie 24 na dobę jestem z nimi sama nie mam niczyjej pomocy co do wózka to się nie udzielam ja mam maclarena xt i jestem zadowolona no ale moje dziecię ma już ponad 2 latka i wozek słuzy nam tylko na szybkie wypady np do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama80 25.03.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hej! ja nie pomogę mam starego Łucznika i działa bez zarzutów ale owerloczek by się przydał jeśli masz napisz jaki bo się rozglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Zuziu Ja cię podziwiam że masz taką małą różnice wieku i wszystko ładnie ogarniasz ja mam 2 w odstępie 3 lat i czasem ledwo żyje tylko ja praktycznie 24 na dobę jestem z nimi sama nie mam niczyjej pomocy Hej Karolka ja tez jestem sama większość czasu, a nawet jak M. jest to teraz tak jakby go nie bylo bo cale dnie spedza na budowie jak wyjezdza rano o 8.00 to czesto wraca po 22 dzieciaczki go widza jak odwiedzamy go na budowie. No ale chcemy sie jak najszybciej wprowadzic i potem bedziemy miec tatusia dla Siebie . Ale mam dwie starsze pomocnice co lubia sie zajmowac malymi siostrzyczkami przynajmniej na razie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Hej! ja nie pomogę mam starego Łucznika i działa bez zarzutów ale owerloczek by się przydał jeśli masz napisz jaki bo się rozglądam Hej Kama80 maszyne dalej wybieram jest taki wybor teraz ze trudno wybrac, overlock tez by sie przydal nowy mam starego Łucznika, wiec tez jest na mojej liscie zakupow i raczej tez wybiore Lucznik ,i jescze marzy mi sie hafciarka ale to juz jak sie przeprowadze bo teraz kaska potrzebna na co innego:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Witam sie po przerwie ale dopadły nas choróbska a raczej dwie najmłodsze córeczki, stawialiśmy dwa razy banki nie obeszło sie bez antybiotyku i jutro idziemy do kontroli i okaze sie czy pojdziemy w sobote z koszyczkiem czy nie:( Na dodatek choróbsko dopadło tez M. wiec na budowie niewiele sie dzieje , ale M. zatwierdzil moj projekt garderoby dzieciecej i jak poczuje sie lepiej przystapi do pracy . Dla przypomnienia bedzie wygladala mniej wiecej tak: http://img22.imageshack.us/img22/8685/charmingwhitewardrobewi.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.03.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Jezzzzu -jak fajna garderoba:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 GUMISIU ty u mnie Witam Cie Serdecznie Zagladaj czesciej licze na twoje porady !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Matko a ja u Ciebie nie bylam?!!!!To ja przepraszam i lece przeleciec cie od poczatku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 28.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Zuzia dużo zdrówka dla Dziewczynek, oby mogły pomaszerować z koszyczkiem!!!Garderoba cudna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ciesze się,ze bedziesz robiła tą garderobę, bo jest CUUUDNA! Zuziu duuużo zdrówka dla dziewczynek i męza ... Tzrymajcie się cieplutko Oby Świeta były zdrowe Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Monia_22 Dzieki Zdrówko sie przyda bo az sie boje co powie Pani doktor jutro, bo male jeszcze troszke zasmarkane i kaszlące .a do soboty niedaleko. Wszystko tez zalezy od pogody ,a to beda pierwsze Swieta Wielkanocne najmłodszej córci i szkoda byłoby gdyby nie poszła z koszyczkiem a mamy taki po starszych siostrach gdzie wszystko przytwierdzone na stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ciesze się,ze bedziesz robiła tą garderobę, bo jest CUUUDNA! Zuziu duuużo zdrówka dla dziewczynek i męza ... Tzrymajcie się cieplutko Oby Świeta były zdrowe Pozdrawiam:bye: Karolinko Dziéki bardzo bym chciala zeby swieta byly bez chorob bo jak tamten rok bylismy naprawde zdrowi i bardzo malo chorowalismy to od poczatku nowego roku juz to chyba nadrobilismy:( Ale zawsze sobie tlumacze ze takie choroby to nie choroby ludzie naprawde maja wieksze problemy ale wiadomo o dzieciaczki czlowiek sie zawsze bardziej martwi niz o siebie!! Garderoba będzie z czego i ja sie ogromnie ciesze bo mój M. ma juz powoli dość moich wymysłów choć ostatecznie i tak przynaje mi racje i mówi ze fajnie wyszlo. On to zrobiłby wszystko po najmniejszej lini oporu żeby tylko szybko się wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Zuziu, ja tez się witamhttp://i247.photobucket.com/albums/gg149/autumn59/hat_tip.gifi dołączam do kuleżanek, bo widzę tu same znajome buźki, więc musi być fajnie u Ciebie:wiggle: Piękny domek powstaje, a garderoba WOWhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/wow2.gifhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/wow2.gif Czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.03.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) Doradźcie Proszę znalazlam fajne poduchy siedziska myślałam żeby położyć je w kąciku do czytania tylko nie wiem czy ulozyc je blisko kolo siebie potrzebuje wtedy 6szt. czy tylko 2-3szt. luzem lub znalazlam fajny dywanik i na nim gladkie poduchy Dla przypomnienia kacik bedzie narozny z takim plotkiem http://img547.imageshack.us/img547/9548/fence300x3001.jpg Uploaded with ImageShack.us Siedzisko http://img35.imageshack.us/img35/6941/siedziskodp1jpgthumb150.jpg Uploaded with ImageShack.us Dywanik http://img849.imageshack.us/img849/4306/0001196.jpg Uploaded with ImageShack.us U mnie ściana za płotkiem będzie jasno szara, plotek biały !!! Edytowane 28 Marca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 28.03.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 ciekawie wyglada ten plocik ktory wystawilas u goy tak myskle tez by go zrobic w pokoju zzabaw dla mojej corci taka lampe tez chce do salon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts