ZUZIA5 30.03.2013 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 :hug::hug: agawi74, adordecor, koza79, asiazett, Karolina i Artur, szocik, Justka_krk, ane3ka1, illusjon, agulenkaosw, Edyta M, aneta s Bardzo Dziękuje za Życzenia i jeszcze raz życzę WESOŁYCH ŚWIĄT :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 31.03.2013 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 (edytowane) Kochani chciałabym życzyc WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIAT WIELKIEJNOCY oraz MOKREGO DYNGUSA wszystkim tym forumowiczom którzy do mnie zaglądają lub podglądają , a nie mogłam zostawić wpisu w ich wątku !!! Szczególne życzenia dla: Mirabillis, Kamilcia, ojaka, marzenka i mariusz g, agatah, kama80, GUMISIOWA :hug: http://img43.imageshack.us/img43/1622/c1wielkanocnedekoracjes.jpg Uploaded with ImageShack.us Pisanych jajeczek, Wierzbowych bazieczek, Kiełbasy święconej, Dużo chrzanu do niej, Baby polukrzonej, Kukiełki plecionej, Zmartwychwstania w duszy i wiosny po uszy. Edytowane 31 Marca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Zuziu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 ZUZANKO http://i1.fmix.pl/fmi2583/69302dfd0023afe75158092c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.03.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Zdrowych i radosnych Świąt! http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/pisanki_nowe_zpsb56c57f0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.03.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://img17.imageshack.us/img17/1354/jajkajajajajkawielkanoc.jpg Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnychoraz pełnego spokoju i radości czasu spędzonego w gronie bliskich życzyIlona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 01.04.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 ZUZIU bardzo dziękuję za życzenia.Dla Ciebie i Twojej rodzinki również wszystkiego co piękne,ciepła rodzinnego i w końcu oczekiwanego przez wszystkich słońca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 02.04.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Pokój bedzie w większosci bialy, sufity i skosy biale , wiekszosc mebelkow tez biala wiec mysle ze za bardzo turkusowo/mietowo nie bedzie . Fajne posciele do mojej sypialni : http://img822.imageshack.us/img822/869/grayturquoisebluebedroo.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img266.imageshack.us/img266/8708/turquoisebedroom.jpg Uploaded with ImageShack.us Witam:) Wiesz może gdzie kupić taką narzutę? Z drugiego zdjęcia? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, a jak już coś mi wpadnie w oko to cena powala... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 02.04.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Zuzia- dziękuję ślicznie za życzonka, niestety nie mogłam wcześniej się odezwać bo przez całe święta net mi nie działał, a przed świętami to sama wiesz- bieganina. Ale za to teraz życzę Tobie i całej Twojej rodzince przedewszystkim uśmiechu na twarzy, pogody ducha i duuuużo zdrówka, no i oczywiście jak najszybszego zamieszkania w swoim domku:) życzenia spóżnione, ale jak najbardziej szczere. A co do kącika to jestem za dywanikiem i 2-3 poduchami, bo same poduchy bedą śię ślizgac po podłodze. Pozdrowionka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 02.04.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam:) Wiesz może gdzie kupić taką narzutę? Z drugiego zdjęcia? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, a jak już coś mi wpadnie w oko to cena powala... Pozdrawiam Hej mozna kupic tutaj http://www.overstock.com/Bedding-Bath/Steve-Madden-Jordan-10-piece-Bedding-Ensemble/4667597/product.html cena jest za 10cz. komplet nie sprawdzalam jeszcze czy mozna kupic tylko narzute sklep jest w US ale chyba wysylaja do Polski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 02.04.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Zuzia- dziękuję ślicznie za życzonka, niestety nie mogłam wcześniej się odezwać bo przez całe święta net mi nie działał, a przed świętami to sama wiesz- bieganina. Ale za to teraz życzę Tobie i całej Twojej rodzince przedewszystkim uśmiechu na twarzy, pogody ducha i duuuużo zdrówka, no i oczywiście jak najszybszego zamieszkania w swoim domku:) życzenia spóżnione, ale jak najbardziej szczere. A co do kącika to jestem za dywanikiem i 2-3 poduchami, bo same poduchy bedą śię ślizgac po podłodze. Pozdrowionka:cool: Hej Marzenka witam po świętach i Bardzo dziękuje za życzonka szczegolnie te o szybkiej przprowadzce bo o niczym innym teraz nie marzymy Z tymi poduchami to masz racje ze moga sie slizgac po panelach dlatego szukam dywanu, albo zostanie ten w kropki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 02.04.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam po Świetach, które spędzilismy w spokojnej rodzinnej atmosferze , bardzo bardzo odpoczęliśmy przez te dwa dni , naładowalismy akumulatorki na następny czas i zaczynamy przygotowania do Komunii Św. drugiej z moich corci jaka czeka nas w maju !!! Bardzo dziękuje za życzenia narendil, karolek59, dorkaS, Ilona Agata, ojaka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 OOO Zuziu, ja przygotowuje sie do komuni mojego pierwszego dziecka. Własnie jestem na etapie poszukiwania stroju dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 03.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Zuziu bardzo dziękuję za życzenia! Świąteczna bieganina spowodowała, że na forum zabrakło czasu. Cieszę się, że święta były udane! Komunia będzie już w nowym domku? Serdecznie Ci tego życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.04.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Zuzia zajrzyj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 05.04.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Zuziu bardzo dziękuję za życzenia! Świąteczna bieganina spowodowała, że na forum zabrakło czasu. Cieszę się, że święta były udane! Komunia będzie już w nowym domku? Serdecznie Ci tego życzę!!! Hej Monia Dzięki za życzenia Komunii nie bedzie w nowym domku bo przeprowadzke mamy zaplanowana na czas wakacji wiec wynajelam sale w restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 05.04.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 OOO Zuziu, ja przygotowuje sie do komuni mojego pierwszego dziecka. Własnie jestem na etapie poszukiwania stroju dla mamy Hej Szocik ja własnie na tym samym etapie i mam na razie buty:lol2: Jak do nich teraz znajde sukienke nie wiem :lol2: i poszukuje sukieneczek dla pozostalych córci , bo Komunistka sukienke juz Ma !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 05.04.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 co się dzieje Oj Venusko własnie nic sie nie dzieje:( poza tym że w domu szpital M. zdrowieje ale byłam dzisiaj u lekarza z całą czwórką i sa tak zaflegmione ze znowu stawiamy bańki, i oklepywania i inhalacje i za cztery dni do kontroli !!! Na budowie prawie nic sie nie dzieje, a ja za to wpadłam w wir internetowych zakupow , korzystam z faktu że siostra poleciala na miesiac do Londynu i zamawiam w sklepach online uk a siostrzyczka mi to wszystko przysle kurierem pod koniec kwietnia :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 06.04.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hej Monia Dzięki za życzenia Komunii nie bedzie w nowym domku bo przeprowadzke mamy zaplanowana na czas wakacji wiec wynajelam sale w restauracji Kochana do imprez tego typu restauracja jest najlepszym rozwiązaniem, nie musisz biegać, szykować, zajmować się wszystkim. Zdrówka dla Dziewczynek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts