Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zuzkolandia-Wykanczamy!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 646
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani chciałabym życzyc WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIAT WIELKIEJNOCY oraz MOKREGO DYNGUSA ;) wszystkim tym forumowiczom którzy do mnie zaglądają lub podglądają ;) , a nie mogłam zostawić wpisu w ich wątku !!!

Szczególne życzenia dla: Mirabillis, Kamilcia, ojaka, marzenka i mariusz g, agatah, kama80, GUMISIOWA :hug::hug::hug:

http://img43.imageshack.us/img43/1622/c1wielkanocnedekoracjes.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pisanych jajeczek,

Wierzbowych bazieczek,

Kiełbasy święconej,

Dużo chrzanu do niej,

Baby polukrzonej,

Kukiełki plecionej,

Zmartwychwstania w duszy

i wiosny po uszy.

Edytowane przez ZUZIA5

Pokój bedzie w większosci bialy, sufity i skosy biale , wiekszosc mebelkow tez biala wiec mysle ze za bardzo turkusowo/mietowo nie bedzie .

Fajne posciele do mojej sypialni :

http://img822.imageshack.us/img822/869/grayturquoisebluebedroo.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/8708/turquoisebedroom.jpg

Witam:)

Wiesz może gdzie kupić taką narzutę? Z drugiego zdjęcia?

Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, a jak już coś mi wpadnie w oko to cena powala...

Pozdrawiam

Zuzia- dziękuję ślicznie za życzonka, niestety nie mogłam wcześniej się odezwać bo przez całe święta net mi nie działał, a przed świętami to sama wiesz- bieganina. Ale za to teraz życzę Tobie i całej Twojej rodzince przedewszystkim uśmiechu na twarzy, pogody ducha i duuuużo zdrówka, no i oczywiście jak najszybszego zamieszkania w swoim domku:) życzenia spóżnione, ale jak najbardziej szczere. A co do kącika to jestem za dywanikiem i 2-3 poduchami, bo same poduchy bedą śię ślizgac po podłodze. Pozdrowionka:cool:

Witam:)

Wiesz może gdzie kupić taką narzutę? Z drugiego zdjęcia?

Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, a jak już coś mi wpadnie w oko to cena powala...

Pozdrawiam

Hej :bye: mozna kupic tutaj http://www.overstock.com/Bedding-Bath/Steve-Madden-Jordan-10-piece-Bedding-Ensemble/4667597/product.html

cena jest za 10cz. komplet nie sprawdzalam jeszcze czy mozna kupic tylko narzute sklep jest w US ale chyba wysylaja do Polski !

Zuzia- dziękuję ślicznie za życzonka, niestety nie mogłam wcześniej się odezwać bo przez całe święta net mi nie działał, a przed świętami to sama wiesz- bieganina. Ale za to teraz życzę Tobie i całej Twojej rodzince przedewszystkim uśmiechu na twarzy, pogody ducha i duuuużo zdrówka, no i oczywiście jak najszybszego zamieszkania w swoim domku:) życzenia spóżnione, ale jak najbardziej szczere. A co do kącika to jestem za dywanikiem i 2-3 poduchami, bo same poduchy bedą śię ślizgac po podłodze. Pozdrowionka:cool:

Hej Marzenka witam po świętach i Bardzo dziękuje za życzonka :hug: szczegolnie te o szybkiej przprowadzce bo o niczym innym teraz nie marzymy :hug: Z tymi poduchami to masz racje ze moga sie slizgac po panelach dlatego szukam dywanu, albo zostanie ten w kropki !!!

Witam po Świetach, które spędzilismy w spokojnej rodzinnej atmosferze , bardzo bardzo odpoczęliśmy przez te dwa dni , naładowalismy akumulatorki na następny czas i zaczynamy przygotowania do Komunii Św. drugiej z moich corci jaka czeka nas w maju !!!

Bardzo dziękuje za życzenia :hug: narendil, karolek59, dorkaS, Ilona Agata, ojaka :hug::hug:

Zuziu bardzo dziękuję za życzenia! Świąteczna bieganina spowodowała, że na forum zabrakło czasu.

Cieszę się, że święta były udane! :yes:

Komunia będzie już w nowym domku? Serdecznie Ci tego życzę!!!

Hej Monia Dzięki za życzenia :hug: Komunii nie bedzie w nowym domku bo przeprowadzke mamy zaplanowana na czas wakacji wiec wynajelam sale w restauracji :(

OOO Zuziu, ja przygotowuje sie do komuni mojego pierwszego dziecka.

Własnie jestem na etapie poszukiwania stroju dla mamy :)

Hej Szocik ja własnie na tym samym etapie i mam na razie buty:lol2::lol2: Jak do nich teraz znajde sukienke nie wiem :lol2::lol2: i poszukuje sukieneczek dla pozostalych córci , bo Komunistka sukienke juz Ma !!!

co się dzieje :popcorn:

Oj Venusko własnie nic sie nie dzieje:( poza tym że w domu szpital M. zdrowieje ale byłam dzisiaj u lekarza z całą czwórką i sa tak zaflegmione ze znowu stawiamy bańki, i oklepywania i inhalacje i za cztery dni do kontroli !!! Na budowie prawie nic sie nie dzieje, a ja za to wpadłam w wir internetowych zakupow , korzystam z faktu że siostra poleciala na miesiac do Londynu i zamawiam w sklepach online uk a siostrzyczka mi to wszystko przysle kurierem pod koniec kwietnia :D:D:D

Hej Monia Dzięki za życzenia :hug: Komunii nie bedzie w nowym domku bo przeprowadzke mamy zaplanowana na czas wakacji wiec wynajelam sale w restauracji :(

Kochana do imprez tego typu restauracja jest najlepszym rozwiązaniem, nie musisz biegać, szykować, zajmować się wszystkim.

Zdrówka dla Dziewczynek!