Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zuzkolandia-Wykanczamy!!!

Recommended Posts

Dla przykładu taka tapetke kupilam dla starszej córci :

http://img405.imageshack.us/img405/4940/dl30712.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tutaj cena 159zł za jedna rolke plus 18zl przesyłka http://www.beautifulhome.pl/?page=shop&run=det&gr=117&gr2=97&ru=list&kat1=10&order=3&id=4959

a na ebayu zaplacilam niecałe 130zł za 2rolki z przesyłka

http://www.ebay.co.uk/itm/400363791240?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Edytowane przez ZUZIA5

• Odpowiedzi 646
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No faktycznie! To nawet Orla Kiely na brytyjskim ebay'u przebija Twój przykład. Pierwsza otwarta polska stonka ma tą tapetę za 410 zł za rolkę. Przesyłka powyżej 500 zł gratis, więc nawet jej nie liczę. Potrzebuję minimum 3 rolki, czyli 1230 zł. Ta stapeta z GB: 170 zł za 3 rolki z przesyłką do Polski! :lol2:

Hej Zuziu,

u Ciebie tez na tapecie tapety:lol2: Ja właśnie kupiłam do gabinetu paski:D

Te Twoje wszystkie absolutnie fajne:yes: aż trudno doradzać, czy inna byłaby lepsza... trzeba to zgrać z meblami, kolorem ścian... fototapety też są fajne, ale taka na całą ścianę wyjdzie raczej sporo drożej niż 2 rolki nawet droższej tapety.

Ta dla starszej córci jest cudna- mała modnisia:D

Uciekam, bo późno:bye:

Hej Zuziu,

u Ciebie tez na tapecie tapety:lol2: Ja właśnie kupiłam do gabinetu paski:D

Wiem wiem byłam u Ciebie i bardzo Mi sie podobają twoje paseczki jak już pisałam czekam do soboty:popcorn:

fototapety też są fajne, ale taka na całą ścianę wyjdzie raczej sporo drożej niż 2 rolki nawet droższej tapety.

Sa droższe ale nie o cene Mi tu chodzi tylko planowałyśmy fototapete z londyńską budką telefoniczna o wymiarze 100/220 i nie wiem czy wymiary tej budki nie zabardzo przytłocza pokój bo nie jest on za duży !!!

Ta dla starszej córci jest cudna- mała modnisia:D

:

Nawiększa strojnisia to jest z tej mojej 2,5latki uwielbia spódnice , najlepiej jak najbardziej tiulowe i tak wystrojona mówi " wyglądam jak modelka jak tata obaczy" :lol2::lol2::lol2:

ZUZIA śliczna ta tapeta...aż mi się córci zachciało:)

A chcesz jedna bo u Mnie 4 ;););)

A ja nadal szukam tych turkusowych narzut. Jak pokazałam mężowi ten komplet co mi wysłałaś to tylko dziwnie na mnie popatrzył:( a ja taki chcę. I nic nie dało "kupisz mi kupisz? urodziny mam za niedługo:) "

To zrób sobie prezent :lol2: Moja siostra zawsze tak szwagra urobi ostatnio kupila sobie bransoletke Lilou z zawieszkami na urodziny i mówi do szwagra ze Śliczny ten prezent od niego :lol2::lol2::lol2:

A u mnie na tapecie dzisiaj sprzety kuchenne które ostatnio spedzaja mi sen z powiek bo kuchnie zamawiam wyceny sie robia a ja dalej nie wiem jaki sprzet chce miec !!!

Lodówka

Na pewno chce żeby byla typu Side by Side na razie wybralam dwa modele Samsunga.

Piekarnik do zabudowy:

Szukam takiego który ma: termoobieg i grzałki dolne i górne to podstawa, czyszczenie pyriolityczne lub katalityczne, teleskopowe prowadnice, potrójne lub poczwórne drzwi, grill . Znalazłam trzy modele Amica i dwa Samsunga które spełniaja moje kryteria i musze wybrac :bash:

Mikrofala do zabudowy:

Najwazniejsza dla mnie funkcja oprócz oczywiscie podgrzewania to rozmrażanie potraw : wybralam dwa modele Amica i Samsung.

Płyta gazowa do zabydowy:

Chciałabym czteropalnikowa z żeliwnymi rusztami na całości nie tylko pod garnkami na czarnym szkle , zapalarki to juz standard i zabezpieczenie przeciwwyplywowe gazu . Znalazlam 4 modele Amica, Elektrolux, i dwa Gorenje no i teraz decyzja na jedna z nich:bash:

Zmywarka do zabudowy:

Znalazłam Amice i Elektroluxa !!!

Wszystko na razie wypatrzone w necie , chcialam sie zaznajomic tez z cenami i podejrzewam ze i tak w necie zamowimy bo z doswiadczenia juz wiem że ladnych kilka stowek mozna zaoszczedzic . Ale musze sie wybrac do sklepu zobaczyc je na żywo i pomacac !!!

O dzieki bardzo ojaka adresik bardzo sie przyda bo ja taka nie zdecydowana akurat w tej kwestii jestem ( gotuje bo musze :D) a zdrugiej strony chcialabym cos dobrego ale nie za kosmiczne pieniadze.

A córcie moje to tak po kolei : 10lat, 8lat, 2,5roku i 11miesiecy :yes:

W skrócie 2 duże i 2 małe !! :lol2:

Edytowane przez ZUZIA5

Dzień Dobry wszystkim wreszcie zobaczyłam Słoneczko jak wstałam i jest PIĘKNIE :wave:

W tym momencie jest 12 stopni a to dopiero ranek :wave:

Dlatego jade z dzieciaczkami na zakupki po szkole trzeba im troszke wiosennych fatałaszkow zakupic , butki itp

No i przy okazji Mamunia swoja garderobe odświeży:wave:

ZUZIA witaj:)

U nas też pięknie. Ma dziś wolny dzień,tyle rzeczy do zrobienia, że aż nie wiem za co się najpierw zabrać.

Kupiłam sobie w drodze powrotnej z przedszkola truskawki :)

Oj wypad na sklepy też by mi się przydał, ale ja już przy drugim sklepie wymiękam. Jestem za leniwa na zakupy-dla mnie powinno wszystko wisieć pięknie na manekinach żebym nie musiała szukać:)

Witaj ojaka to dla Ciebie idealne sa zakupy online nie wychodzisz z domku a jeszcze pod drzwi przyniosa :yes::lol2:

Ja akurat po sklepach biegac lubie ,a ze nie mam za bardzo z kim córci zostawiac to biegaja razem ze mna i tez juz tym nasiakly :yes::lol2: Na co moj maz fiksuje ze z nami babami nie wytrzyma ( na zakupy z nami nie jezdzi bo on kupuje wszystko w pierwszym sklepie:P a my lubimy sobie polazic:yes:) bo ta mniejsza corcia jak slyszy slowo zakupy to krzyczy "'jedziemy do kakowa''

A truskaweczkami to mi smaka narobilas tylko ciezko trafic na razie na takie czerwone w srodku i slodkie, nie ma jak nasze polskie tylko jeszcze chwilke musimy poczekac:yes:

Witaj ojaka to dla Ciebie idealne sa zakupy online nie wychodzisz z domku a jeszcze pod drzwi przyniosa :yes::lol2:

Ja akurat po sklepach biegac lubie ,a ze nie mam za bardzo z kim córci zostawiac to biegaja razem ze mna i tez juz tym nasiakly :yes::lol2: Na co moj maz fiksuje ze z nami babami nie wytrzyma ( na zakupy z nami nie jezdzi bo on kupuje wszystko w pierwszym sklepie:P a my lubimy sobie polazic:yes:) bo ta mniejsza corcia jak slyszy slowo zakupy to krzyczy "'jedziemy do kakowa''

A truskaweczkami to mi smaka narobilas tylko ciezko trafic na razie na takie czerwone w srodku i slodkie, nie ma jak nasze polskie tylko jeszcze chwilke musimy poczekac:yes:

I tak z calą czwórką latasz? Szacunek:):)

No ja na zakupy jak już to albo sama albo w ogóle. Z moją latoroślą do drugiego sklepu bym nie doszła:) Wszystko go interesuje, a nie daj Boże zobaczy autko to już zakupy skończone:)

A w Krakowie jest w czym wybierać, galeria na galerii. Ostatnio mam plany trochę powspierać okoliczne "mało ekskluzywne":P butiki.

A truskawki tak mnie zauroczyły w Biedronce, że nie mogłam im się oprzeć. Do tego dokupiłam dwie wiązki tulipanów, co bym jeszcze wiosnę po zachodzie słońca czuła.

Planuję kupić jakiś bieżnik, nie wiem który wybrać:) http://allegro.pl/bieznik-biezniki-bawelna-40-200-ikea-wzory-ideal-i3141813351.html (sorki że tak w Twoim wątku się rozgościłam, ale dobrze mi tu:) ) zastanawiam się nad pierwszym wzorem.

Mąż mi mówi-przecież sama uszyjesz...taaa "to mi najpierw maszynę kup:P "

No czasami jak starsze corcie sa w szkole to jade z dwiema ale one naprawde od malego nauczone wszedzie ze mna a i ja jestem spokojniejsza ze mam je kolo siebie. Lubia mierzyc , ogladac a jak sie im juz zaczyna nudzic to ida do bawialni i mam wtedy godzinke poltorej dla Siebie , najmlodsza na wozku to przewaznie spi !!!

W Krakowie to przewaznie do Bonarki jezdze autostradka ode mnie tylko 20minut , to szybciutko a mostwo sklepow w jednym miejscu !!!

Biezniczki fajne az 15 wzorow a ten pierwszy sliczny stonowane kolorki zalezy jak kolorystycznie u ciebie bedzie pasowal !!!

Ja wlasnie na kupnie maszyny jestem bo moja ledwo zipie ale przekroczylam moj przezanczony budzet na nia o drugie tyle i teraz mecze M. zeby sie dolozyl.

MOZESZ SIE GOSCIC U MNIE DO WOLI OJAKA ILE TYLKO CHCESZ NIE MAM NIC PRZECIWKO :yes::yes::yes:

Hej Zuziu,

nas też słoneczko:wave: i ciepło:yes:

Jak Ci się udały ciuszkowe zakupy?:D

Odpowiedziałam u siebie o czajniku, kosztował 299zł- to dobra cena jak na niego...

Jeżeli chcesz namiar, to daj znać, a podeślę Ci privka:yes:

Trzymam kciuki za AGD, bo listę masz imponującą:lol2:Nie mogę Ci za bardzo polecić żadnego namiaru, bo my kupowaliśmy Semga u głównego przedstawiciela w Wawie... A lodówkę ściągaliśmy z Niemiec:)

Miłego popołudnia:bye: