ZUZIA5 07.05.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) Zdjęcia KOMUNIA !!! Edytowane 7 Maja 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.05.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) Ależ bajecznie! Dziewczyny jak z filmu fiu fiu fiu A dla Małej Jubilatki, od cioci Asi: http://img21.imageshack.us/img21/4572/ladybugbirthdaycakeforo.jpg Edytowane 7 Maja 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Pięknie! I wszystkiego najlepszego dla Alicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cudnie!!! Cała rodzinka super!!!Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.05.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 07.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ależ ona bajecznie wyglądała, niczym mała dama. Fajnie macie że dzieciaczki do komuni nie muszą być w habitach tylko mogą w sukienkach. 100latek i duuużo zdrówka dla malutkiej Alicji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Piękną masz córeczkę i te długie włosy . Bardzo mi się podoba, jak wyglądała w dniu Pierwszej Komunii - śliczna młoda dama w pięknej sukience . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.05.2013 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Pięknie! I wszystkiego najlepszego dla Alicji Agatah Dziękujemy Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.05.2013 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Cudnie!!! Cała rodzinka super!!! Buziaki:hug: Yuczko Dziękuje Ślicznie , Buziaki i Zdrowka dla Was również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.05.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ślicznie Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.05.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ależ ona bajecznie wyglądała, niczym mała dama. Fajnie macie że dzieciaczki do komuni nie muszą być w habitach tylko mogą w sukienkach. 100latek i duuużo zdrówka dla malutkiej Alicji:) Hej Marzenka U nas już na szczescie odstepuja od tego nakazu i nie ma przymusu aby isc w albach (habitach) bo coraz wiecej rodzicow i tak sie wyłamywało i kupowalo sukienki , chlopcy maja alby w wiekszosci natomiast dziewczynki chyba tylko ze dwie wypatrzylam w albach. Ja ci powiem ze ja wogole mam wstret do tych habitow ,bo moj rocznik u nas w parafi szedl jako pierwszy w tych habitach ( ja jako dziecko bylam zrozpaczona moje kolezanki z podworka rok wczesniej szly w pieknych sukniach a ja wygladalam jak lektor przepasany paskiem , do tej pory mam wstret do tych habitow u nas chlopcy i dziewczynki szli w jednakowych ) I dziekujemy za życzenia dla ALUNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.05.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Zdjęcia KOMUNIA !!! I po zdjęciach Wszystkiego najmilszego dla malutkiej Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.05.2013 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Piękną masz córeczkę i te długie włosy . Bardzo mi się podoba, jak wyglądała w dniu Pierwszej Komunii - śliczna młoda dama w pięknej sukience . Hej Ilonko jak sie ciesze że do Mnie zajrzalas wreszcie , ale teraz to zrozumiale ze mniej czasu poswiecasz forum bo masz ślicznego Szkraba . Ciesz sie i spedzaj z nim jak najwiecej czasu , bo roczek zleci ani sie obejrzysz jak u Mnie Dziekujemy za Córcie , sukieneczke staralysmy sie wybrac w miare skromna bez zadnych zbednych ozdob, odcielysmy żaboty przy rekawkach i usunelysmy nadmiar doszytych kwiatuszkow A włosy długie bo żal mi im obcinac sa śliczne i zdrowe, starsza córcia juz w 4 klasie i po komuni nie obciela czasem nachodzi ja ochota ale potem rezygnuje pewnie kiedys obetniemy ale jeszcze nie teraz. Sama mam długie i zawsze pilnuje fryzjerke zeby tylko 1-1,5 skrócila :lol2:ale moje juz nie takie ladne jak u córeczek rozjasnianie i prostownica robia swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.05.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Asiazett Dzieki Bardzo ale trafilas z torcikiem zobacz jakie mamy ozdoby na sobotnia imprezke http://img202.imageshack.us/img202/1526/20130508082211.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.05.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) I po zdjęciach Wszystkiego najmilszego dla malutkiej Ali Rocia a cały dzien wczoraj byly To jeszcze na chwilke dla Ciebie : Edytowane 8 Maja 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.05.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Cześć Zuziu Ale ja mam u Ciebie zaległosci Córeczka w dniu komini wygladała ślicznie Pięnkna dziewczyna! Ucałuj malutką Alę 100000 lat dla niej! Spęłnienia marzeń i duuuużo zdrowia Zuzia wrzućjakieś fotki domkowe plissssssss Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.05.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dzieki Zuza Piekna dziewczynka Pewnie to zasługa zdjecia, ale wygląda na dużą dziewczynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 09.05.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Hej Marzenka U nas już na szczescie odstepuja od tego nakazu i nie ma przymusu aby isc w albach (habitach) bo coraz wiecej rodzicow i tak sie wyłamywało i kupowalo sukienki , chlopcy maja alby w wiekszosci natomiast dziewczynki chyba tylko ze dwie wypatrzylam w albach. Ja ci powiem ze ja wogole mam wstret do tych habitow ,bo moj rocznik u nas w parafi szedl jako pierwszy w tych habitach ( ja jako dziecko bylam zrozpaczona moje kolezanki z podworka rok wczesniej szly w pieknych sukniach a ja wygladalam jak lektor przepasany paskiem , do tej pory mam wstret do tych habitow u nas chlopcy i dziewczynki szli w jednakowych ) I dziekujemy za życzenia dla ALUNI Widzę, że Ty tak samo jak ja przeżyłąś traumę z komunią oczywicie co do stroju, ja również zaliczyłam się do pierwszego rocznika który szedł w albach i wstręt też mam do nich do dzisiejszego dnia. U nas niestety jak narazie dzieciaczki do komuni idą w albach, ale zauwżam, że coraz więcej dziewczynek ma alby podchodzące pod sukienki, mam cicho nadzieję że za 4 lata będę mogła kupić swojej córci sukienkę do komuni a nie albę. Pozdrowionka i udanej sobotniej imprezki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Hej Zuziu, ojej i znowu się spóźniłam na fotki:( Ja to mam pecha:mad: W każdym razie serdeczne gratulacje z okazji Komunii i najlepsze życzenia dla małej Jubilatki:hug: Co u Ciebie jeszcze słychać? pozdrawiam cieplutko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.05.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 No Zuziu! Juz chyba ochłonęłaś po tej Komunii... Gdzie jesteś? Co się z Tobą dzieje? Wróć do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts