marzenka i mariusz g 25.05.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ogrodzenie- super, huśtawka- suuper, tęcza- suuuper, a rodzinka na huśtawce suuuuuuuuuperrrraśśśna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 26.05.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dzięki Marzenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 26.05.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Kochane dzisiaj DZIEŃ MATKI :yes: Z tej Okazji składam życzenia wszystkim Mamom , a szczególnie Mojej !!! http://img811.imageshack.us/img811/1804/dzienmamy.jpg Uploaded with ImageShack.us Ja już dzis dostałam śniadanko do łózka od moich 4 córeczek, słodkie prezenciki i móstwo całusków, a po Kosciele z moimi siostrami zabieramy nasza Mame na pyszny obiadek i deserek do restauracji. Życze wszystkim Mamom miłego i rodzinnego dnia ze swoimi pociechami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ach, zdążyłam przed północą - Tobie Zuziu też! Poczwórne życzenia z okazji Dnia Mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.05.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Zuzia gdzie Ty mieszkasz ???? Widoki super ogrodzenie jak to Yuka napisala jak z Zaczarowanego Ogrodu ... hustawka po prostu piekna .. tak jak domek na dzialce . Jakos tak bajkowo sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 27.05.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dzięki Asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 27.05.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Zuzia gdzie Ty mieszkasz ???? Widoki super ogrodzenie jak to Yuka napisala jak z Zaczarowanego Ogrodu ... hustawka po prostu piekna .. tak jak domek na dzialce . Jakos tak bajkowo sie zrobilo Witaj Edyta M Bajkowo piszesz no może kiedys bedzie niestety jeszcze nie mieszkamy ale ta upragniona chwila zbliza sie wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej Zuziu, nareszcie załapałam się na fotki:wave: Cudna z Was rodzinka, piękna huśtawka i ta tęcza nad Wami:cool:Uroczy masz ten domek ogrodowy:yes: Planujesz jakieś nasadzenia roślinek? Miłego popołudnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 27.05.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej Aga Dzięki Bardzo o tak roślinki planuje ale na razie oprócz tuj jako żywoplot tam gdzie nie ma muru tylko w skrzynkach i donicach Bardzo bym chciala kiedys dorównać tobie i miec tak cudny ogród i tyle kwiatów i krzewow rozmaitych ale podpatruje u Ciebie i Yuczki aby sie czegos nauczyc bo calkowity laik ze mnie w tych sprawach !!! Marzy mi sie dużo kwiatow i krzewow kwitnacych na pewno róże ( wiem ze wymagaja mnóstwo pielegnacji ale sa cudne) i hortensje i fuksje róznych odmian itp. tylko nie mam dużego pola do popisu bo dzialka ma nie cale 10arow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 W końcu załapałam się na foteczke Co prawda gucio widzę ale widać że jest z Was fajna i wesoła rodzinka mężuś -tatuś chyba noszony jest na rękach :Dprzez takie superaśne babeczki huśtawka fajna i pojemna Domeczek tez ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To jeszcze rododendrony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.05.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 W końcu załapałam się na foteczke Co prawda gucio widzę ale widać że jest z Was fajna i wesoła rodzinka mężuś -tatuś chyba noszony jest na rękach :Dprzez takie superaśne babeczki huśtawka fajna i pojemna Domeczek tez ciekawy Hej Karolek zawitałas i do Mnie No własnie dlatego że "Gucio widac" to nie usunęłam Moja rodzinka bardzo wesola i gwarna ,a tatuś kochany "rodzyneczek" Nasz :yes: Huśtawka niby pojemna ale śmiałam sie że musze z reklamacja do dziadka iść bo Tata i tak sie nie zmieścił Pozdrawiam Cie goraco i zazdroszcze Zlociku że sie niedługo na Żywo wszystkie zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.05.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 To jeszcze rododendrony! O tak Asiu o nich tez pamietam tak wogóle ja bardzo lubie wszystkie kwitnace kwiaty i musze to jakos tak wykombinowac i posadzic ,że kiedy jedne przekwitna to drugie zaczna żeby było pachnąco i kolorowo od wiosny aż do jesieni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zuziu, nic się nie martw swoją wielkością ogrodu- ja też mam nieduży. Grunt to go dobrze zaplanować - jeżeli mogę Ci coś poradzić, to planuj raczej karłowe odmiany iglaków (no chyba, ze chcesz mieć żywopłot, to nie). Róże wcale nie są takie wymagające- trzeba pamiętać tylko o ich pryskaniu na mszyce no i o podlewaniu- same rosną Ogólnie kwiaty to już najmniejszy problem- możesz posadzić trochę bylin, reszta jednoroczne w donicach. Wspólnymi siłami damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.06.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) witam serdecznie na wstępie i od razu się zachwycam: ...http://img547.imageshack.us/img547/9548/fence300x3001.jpg... boski!! cudowny!! wspaniały kącik!! od razu się przyznaję że kradnę pomysł by -co bardzo możliwe- wcielić go w życie dla swych pociech gdzie go znalazłaś? może masz więcej takich świetnych inspirek dzieciakowych?? p.s. szczególnie pozdrawiam Twoje dwie małe panienki - ja narazie mam tylko dwie laski i wiek podobny bo 25miesięcy i 11 miesięcy :) Edytowane 4 Czerwca 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.06.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Coś mi się wydaje Zuzka, że u Ciebie w ogrodzie gar ze złotem zakopany (jakoś tak się tęcza kończy) Piękny zakątek, a jakie widoki za murem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 05.06.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Zuziu, nic się nie martw swoją wielkością ogrodu- ja też mam nieduży. Grunt to go dobrze zaplanować - jeżeli mogę Ci coś poradzić, to planuj raczej karłowe odmiany iglaków (no chyba, ze chcesz mieć żywopłot, to nie). Róże wcale nie są takie wymagające- trzeba pamiętać tylko o ich pryskaniu na mszyce no i o podlewaniu- same rosną Ogólnie kwiaty to już najmniejszy problem- możesz posadzić trochę bylin, reszta jednoroczne w donicach. Wspólnymi siłami damy radę Hej dzięki Aga że we Mnie wierzysz :hug: i bedziesz Mnie wspierac w moich ogrodowych początkach !!! Widzisz a ja myślałam że masz Duży ogród bo taki sie na zdjęciach wydawal , co nie zmienia faktu że jest Cudny :yes: U mnie żywoplot musi byc najprawdopodobniej z Tuji po dwóch stronach ,bo chcemy sie troche osłonic od przejezdzajacych Gapiów , kostki tez tylko tyle ile musi byc na wjezdzie i male chodniczki , a reszte zielona trawka i KWIATY !!!! Tylko tak ostatnio to nawet nie chce mi sie jezdzic i wybierac cokolwiek przez ta paskudna pogode kilka dni z rzedu Leje i jak jutro wstane i dalej bedzie padac to chyba w jakas depresje wpadne !!! MASAKRA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 05.06.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hej lukasz69karolina Witam Serdecznie Ciesze sie że Ci sie podobaja Inspiracje przeciez po to sie je zamieszcza żeby ktos inny też Mógl czerpac i dla Siebie !!! Mój kącik z płotkiem będzie sie tworzyl gdzies pod koniec czerwca , czekamy aż wróci Tata i go wykona !!! Ale nie pamietam juz skąd mam inspirke na pewno z netu ale przgladnij wątek na Forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-)/page305&highlight=pokoje+dzieci jest tam cała masa fajnych Pomysłów i Realizacji !!! Dzięki bardzo za Pozdrowienia dla moich dziewczynek Ściskamy was Serdecznie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 05.06.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Coś mi się wydaje Zuzka, że u Ciebie w ogrodzie gar ze złotem zakopany (jakoś tak się tęcza kończy) Piękny zakątek, a jakie widoki za murem Ha ha ha Tak Rocia tylko Tecza za murem własnie !! Widoczki naprawde ładne szczególnie jak sie stanie na balkonie na pięterku Fajny widok na calą okolice !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Zuzia! To zamiast w depresję popadać to na fm się loguj. Wiesz jakie tutaj imprezki sie czasem odbywają na poprawienie humoru? Najważniejsze, żeby się coś działo, a okoliczności to już drugi plan Chyba wszyscy mają dosyć pogody. Ale i tak jest lepiej niż 1,5 miesiąca temu, kiedy to zima nie chciała sobie pójść - brrr... Jak teraz przeżyjemy jesień to nam lato i wiosna zostaną na deser! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts