ZUZIA5 11.07.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Fajnie. Uwielbiam DIY. Czekam na efekty Powodzenia Asiu sama jestem ciekawa jak to wyjdzie mam nadzieje ,że Super bo mój M. na każdy mój nowy wymysł prosi żebym już przestała modzić, a Ja własnie wynalazlam super regal na ksiazeczki, gry i puzelki dla moich córeczek, Skoro ma to byc pokoik ANI i ALI to byłby wręcz idealny tylko Biały :yes: http://img823.imageshack.us/img823/8163/9yds.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Fajny Też sami będziecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.07.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nie sami nie , musze pokazac znajomemu stolarzowi, bo nie widzialam go w zadnym polskim sklepie, a w Anglii kosztuje 270 funtow plus przesyłka http://img32.imageshack.us/img32/9144/avxu.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 12.07.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witaj Ojaka Ale cie dawno nie było zastanawialam sie co sie tam u was dzieje ze nie wpadasz do mnie na watek !!! Temat kuchni dopiero powraca bo jak czytalas moze wczesniej mialam na głowie wazniejsze sprawy Piszesz że wykusz niemodny ,a mnie sie bardzo podoba i szukalam projektu domku z wykuszem wlasnie ale u mnie jest on w czesci jadalni. Ja równiez chce miec zlew blisko plyty i dużo wolnego blatu roboczego. Czekam teraz na nowy katalog firmy Blum w ktorym jest sporo fajnych rozwiazan jak zagospodarowac szafki i szuflady . Ogladalam w necie ale musze miec na papierze zeby pokazac o co mi konkretnie chodzi jak bede rozmawiac z innymi wykonawcami kuchni !!! Pozdrawiam !!! Witaj:) cieszę się że jesteście już w domku. My kiedyś z synkiem wylądowaliśmy w Prokocimiu z podjerzeniem zapalenia płuc bo tak nam dusił się z kaszlu ( a synuś dodatkowo ma astmę) ale na szczęscie okazało się że to zapalenie oskrzeli i wypuścili nas do domu. Szpital sam w sobie przeraża mnie i myśl że musielibyśmy tam zostać. Fajnie,że jeszcze komuś podobają się wykusze:) Fakt,czasami jak jadę przez okolice i oglądam inne domu to niektórzy mają wykusze w różnych dziwnych miejscach i się zastanawiam jak je zagospodarować. Ja tam lubię piękno i praktykę w jednym:) My teraz zrobiliśmy gres na tarasie i balkonach, po wakacjach jeszcze bramę wjazdową zrobimy, bo nasza typowo budowlna straszy na odległość i trzeba się nameczyć żeby ją otworzyć i zamknąć. I w tym roku chyba tyle..potem będziemy skrupulatnie do skarbonki odkładać i w przyszłym roku może reszta ogrodzenia i reszta ogrodu. Pozdrawiam ciepło i do nastepnego razu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.07.2013 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Czesc Ojaka A to Pięknie teraz pewnie u Was , My tarsu ( sumie to dwóch) to moze doczekamy sie dopiero na przyszly rok teraz wszystka kasa idzie do środka i jeszcze kostka mi sie marzy, bo teraz tylko kamieniami wysypalismy zeby w blocie nie brodzic przy wiekszych ulewach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.07.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Powoli na razie wykanczaja sie kolejne pomieszczenia kotłownia już w pełni wyposażona ostatni etap Sufit GOTOWY http://img812.imageshack.us/img812/2158/9dfd.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Lipca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.07.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gotowa również spiżarnia teraz musze ja jakoś zagospodarowac http://img855.imageshack.us/img855/3941/20130427141309.jpg Uploaded with ImageShack.us najprawdopodobnie beda pólki w litere L coś jak tutaj : http://img12.imageshack.us/img12/1628/wogh.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img29.imageshack.us/img29/126/4esc.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img547.imageshack.us/img547/8128/tsta.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.07.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jak masz możliwość to zrób sobie w tej spiżarni taki jeden blat roboczy. Ja mam maleńką spiżarenkę, taką, w którą się nawet nie wchodzi. Ale jedna półka jest właśnie blatem roboczym, w którym mogę sobie swobodnie robić "brudne" rzeczy i trzymać duże, "brudne" i brzydkie sprzęty (np. robot - kombajn, czy krajalnica wokół której zawsze pełno okruchów... . A jak robię ciasto w robocie kuchennym i nie mam czasu sprzątnąć, bo już przyszli goście, to tylko zamykam drzwi do spiżarnii i mam czyściutko ). Więc z autopsji - POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.07.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Do mojej da sie wejsc wprawdzie niewiele ale mozna Ja chce miec duzo polek roznej wysokosci przede wszystkim na przetwory ale i tez na wieksze sprzety jak piszesz zebym nie musiala ich trzymac na blacie w kuchni ani w szafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.07.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Chodzi mi tylko o to, żeby nie tylko było je gdzie postawić w tej spiżarni, ale też, żeby właśnie tam można je było użyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.07.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 A tak sobie to wymyslilas , a to spryciula z Ciebie To ja chce tylko przechowywac , na co dzien nie korzystam z robota czy maszynki do mielenia, a jak bede potrzebowac to wyciagne i schowam Moj M. ma mi tez przywiesc taki pochyly stojak na skrzynki na samym dole beda skrzynki z warzywami np.ziemniaki ,a wyzej skrzynki z napojami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.07.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) A najbardziej to Mi zalezy zebym miała gdzie pomiescic moje przetwory do tej pory nie mialam za bardzo ich gdzie przechowywac i robilam tyle że zjadalismy w miare na biezaco, a teraz mam zamiar zrobic ich cala mase zeby starczylo do przyszlych zbiorow. Na razie moja kolekcja;) jest niewielka ale z kazdym dniem sie bedzie powiekszac MNIAM http://img690.imageshack.us/img690/2939/xi1b.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Lipca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.07.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Wow! No jestem pod wrażeniem, że Ci się chce, że masz czas i że umiesz Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.07.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No Dzięki Asia Jak dobrze sobie zoorganizuje dzien to i czas sie znajdzie A do umienia to tu wiele nie trzeba wystarczy znac recepture i musi wyjsc !!! Gotowac nie lubie np. codziennych obiadow , wymyślania co dzisiaj zjedza ( a lubia jesc moje dziewczyny czego zupelnie po nich nie widac) , lepiej juz z pieczeniem, a dokladniej dekorowaniem potraw czy u nas hit to muffinki i babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.07.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 lepiej juz z pieczeniem, a dokladniej dekorowaniem potraw czy u nas hit to muffinki i babeczki No tak też sobie właśnie pomyślałam wczoraj, że od razu widać, że jesteś Mamusią córeczek, bo nawet słoiki ubierasz w sukieneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.07.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No coś ty, aż tak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.07.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Asiazett specjalnie dla Ciebie dzisiejsza porcja babeczek : http://img17.imageshack.us/img17/5517/wmwg.jpg Uploaded with ImageShack.us Dziewczynki częstujcie się SMACZNEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 13.07.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Fajny dziennik, taki rodzinny, szkoda tylko, że bardzo mało zdjęć widać Pozdrowienia od mamy tylko trzech córek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 13.07.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witaj agusiazet Ale macie z asiazett nicki podobne Że zdjęc mało ciagle jakies wklejam ale te rodzinne na bierzaco usuwane Trzy córcie no to też Ładnie i do mnie Ci już niewiele brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 14.07.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Oj Zuziu widzę że z ciebie niezła kuchareczka jest:) podziwiam i zazdroszczę. Mebelki w domku chyba będą orginalne- fajnie, bedą miała od kogo ściągać jeśli oczywiście pozwolisz. A co do oczek małej to nistety nic nie poradzę bo się na tym nieznam, jedynie mogę trzymać kciuki oby mała jak najszybciej doszła do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts