Ilona Agata 14.07.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Zuziu, z Ciebie to prawdziwa Perfekcyjna Pani Domu . Super będą wyglądały tak przystrojone słoiki w spiżarce (też kiedyś próbowałam, ale okazało się, że mam słomiany zapał), a te ciastka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 14.07.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 O Witaj Ilonko ale dawno do mnie nie zaglądałaś Dziękuje Ci bardzo ale do Perfekcyjnej Pani domu to Mi jeszcze Dużo brakuje , a przy 4 dzieci to też cieżko o wieczny porzadek. Mnie sie też zawsze marzyła spiżarka wypełniona smakołykami własnej roboty ale nigdy jej nie mialam ,a w bloku to wiesz zwykła piwnica, dlatego teraz konkretnie bede realizowac Mój Cel. Ja to wogóle z tych co lubia robic ale żeby sie wiele nie narobic wiec nie stosuje zadnych wymyslnych przepisow ale liczy sie sam efekt podania i nawet wtedy lepiej smakuje Ciasto na babeczki mieszalo sie w mikserze w trakcie robienia obiadu , po obiadku były gotowe , krem tez składa sie dosłownie z trzech składnikow i GOTOWE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 14.07.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Oj Zuziu widzę że z ciebie niezła kuchareczka jest:) podziwiam i zazdroszczę. Mebelki w domku chyba będą orginalne- fajnie, bedą miała od kogo ściągać jeśli oczywiście pozwolisz. Marzenko po to właśnie jest to Forum żeby wymieniac sie doswiadczeniami i czerpac inspiracje więc jeśli tylko bedzie Ci sie cokolwiek podobało to ściagaj ile wlezie Ja sama zreszta zanim ujawnilam sie na tym forum to bardzo długo podglądałam i szperałam w innych wątkach szukajac pomysłow na swój domek :yes: A co do oczek małej to nistety nic nie poradzę bo się na tym nieznam, jedynie mogę trzymać kciuki oby mała jak najszybciej doszła do siebie. Z oczkami na szczęscie jest już lepiej dostałysmy kropelki które wreszczcie zadziałały i jeszcze 4 dni mamy nimi zakraplac ale poprawe juz widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Asiazett specjalnie dla Ciebie dzisiejsza porcja babeczek : http://img17.imageshack.us/img17/5517/wmwg.jpg Uploaded with ImageShack.us Dziewczynki częstujcie się SMACZNEGO !!! Mniam mniam - dziękuję. Wciągnęłam wszystkie na raz i z nikim się nie podzieliłam Też dzisiaj upiekłam mój bezowy torcik p.s. fajnie, że oczka sie już poprawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 15.07.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witaj agusiazet Ale macie z asiazett nicki podobne Że zdjęc mało ciagle jakies wklejam ale te rodzinne na bierzaco usuwane Trzy córcie no to też Ładnie i do mnie Ci już niewiele brakuje Ale jednak:) Może masz jakieś fajne nastolatkowe koncepcje pokojów, poszukuję czegoś dla 10-latki. Z miłą chęcią obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.07.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) Agusiazet my własnie będziemy wykanczac pokoiki moim starszym córkom w wieku 11 i 9 lat. Mialam o tyle łatwiej że one same wiedziały czego chca i jak ma wygladac ich pokój, Ja tylko im pomagam w doborze dodatkow i mebelkow i pilnuje zeby nie przedobrzyc bo dzieci maja bardzo bujna wyobraznie i dla nich im wiecej tym lepiej . Starsza córka zafascynowana Londynem chce miec pokój w nawiazaniu do londynskich zabytków, natomiast młodsza chce by projektantka mody i taki jest motyw przewodni pokoju ! Bardzo chetnie ci pomoge i wkleje jakies inspiracje tylko napisz w jakich kolorach mniej wiecej ma byc pokoik albo czym córcia sie interesuje !!! Edytowane 15 Lipca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 16.07.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Moja 10-letnia Ala nie ma jakiś sprecyzowanych fascynacji, lubi tańczyć i dobrze jej to idzie, poza tym chyba nic więcej. Podobają się jej stylizacje młodzieżowe z Ikei i pewnie pójdziemy w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.07.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 agusia - przynajmniej już wiesz, że duże lustro się przyda z resztą w którym pokoju dziewczynki by sie nie przydało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 16.07.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Agusiazet wkleiłam Ci kilka inspiracji w wątku z pokoikami dla dzieci o tutaj :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-)&p=6048794#post6048794 Przeglądnij sobie bo niewiem jaka kolorystyka by wam odpowiadała !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 16.07.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dziękuję, idę pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 17.07.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Pokój z tancerkami jest super, u nas do zaadaptowania w kolorze zielonym, bo na dzisiaj to ulubiony kolor mojej Ali. Dziękuję za podrzucenie inspiracji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 19.07.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Witam w ten piekny słoneczny dzień Przyszła wreszcie jedna z zamówionych tapetek do pokoju córeczek. Ta będzie na ścianie z garderoba w pokoju małych córci i bedzie służyła jako tło !! Miętowa w białe kropeczki http://img834.imageshack.us/img834/9394/z7xi.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img839.imageshack.us/img839/4518/znad.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 19 Lipca 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 19.07.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Wzorujemy sie cały czas na tej garderobie : Edytowane 26 Września 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 19.07.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 I takie jeszcze ramkowe zakupki : http://img855.imageshack.us/img855/6914/z43x.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 19.07.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ramki bardzo ładne w ulubionych kolorkach mojej córci:rolleyes: A co do garderoby to moim zdaniem ta na dole dłużej posłuży ponieważ ma większe przestrzenie między półkami i można w niej pomieścić nieco większe ubranka chociażby kurtki czy płaszczyki, czy nawet dłuższe spodnie bo z krótkimi spodenkami to wiadomo żaden problem, natomiast ta na górze jest może bardziej "sympatyczna" ale wg mnie dla mniejszych dzieci, zresztą chyba nawet na tym zdjęciu widać że są w niej popowieszane pajacyki niemowlęce- takie o to moje zdanie:o decyzja oczywiście należy do Ciebie, pozdrawiam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 20.07.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Hej Marzenko Rameczki myśle że świetnie beda pasowac do pokoiku najmniejszych córci co do garderoby to chyba zrobie z tych dwóch jedna, żeby w środku też była komoda po bokach nie trzy a dwa rzedy na wiszące ubranka i bardzo podobaja mi sie te póleczki na buty i je tez chyba dolem zrobie mamy tyle ślicznych bucikow że az zal je trzymac w pudełkach a na takich regalkach beda ślicznie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 22.07.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja jestem miłośniczką ładnie oprawionych zdjęć i skupuję wszelaki ramki namiętnie, to jedyne bibeloty, które lubię w każdym pomieszczeniu:) Więc Twoje ramki bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 26.08.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) co tam u Ciebie Zuziu? jak postępy,mieszkacie już może? mam pytanko,kiedyś pisałaś że planujesz kupić maszynę do szycia z hafciarką? masz na oku jakiś konkretny model? Ja zastanawiam się nad Łucznikiem Katarzyną Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez ojaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Zuziu, witam się pourlopowo:hug: Co u Ciebie słychać, co porabiasz? Czy te babeczki zrobiłaś sama? Boskie są Zostawiam buziaki i lecę dalej:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 07.09.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam dziewczyny bardzo przepraszam ze nie daje znaku zycia ale od tygodnia mieszkamy w naszym domku Tyle sie w ciagu miesiaca wydarzylo i czasami watpilam ze uda sie zdazyc z przeprowadzka ale udalo sie jeszcze wprawdzie jest troche pracy wykonczeniowej i probuje przebrnac przez stosy kartonow ale MIESZKAMY i teraz byle do przodu !!!! Jak znajde chwilke czasu to po weekendzie wrzuce kilka zdjec . Pozdrawiam i milego weekendu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts