ZUZIA5 26.09.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Zuziu, śliczne masz te dziewuszki . Podejrzałam właśnie na facebooku - jedna piękniejsza od drugiej, aż się napatrzeć nie mogę. Ale przede wszystkim - gdzie byłaś, jak Cię nie było? Hej Ilonko Bardzo sie ciesze ze do mnie zagladasz Dzięki za córcie !!! Ilonka nie było mnie albo byłam chwilowo bo, od 30 Sierpnia Mieszkamy w naszym domku , a caly praktycznie lipiec i sierpien konczylismy na hura żeby wprowadzic sie przed rozpoczeciem roku szkolnego i z trudem ale sie udalo . Poniewaz wprowadzilismy sie praktycznie do pustego domu to w dalszym ciagu wykanczamy, dopieszczamy i meblujemy nasz domek i jeszcze doszla do tego szkola i lekcje dodatkowe corek to znowu moge chwilowo zniknac !!! Ale kiedy zobaczyłam , że zalożylas bloga to nie moglam nie kliknac lajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 26.09.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Piękne masz córeczki a pokoik dla nich bajeczny O Dziękuje Dianko i ty u Mnie Bardzo sie Ciesze i zapraszam a tymczasem zmykam do Ciebie chyba wszystkiego nie nadrobie a blog jestem pod wrazeniem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka i mariusz g 26.09.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Kącik z książeczkami cudnie wyszedł, te sztachetki z serduszkami nadają niepowtarzalnego uroku. Dziewczynki słodkie jak laleczki,:)widać że sa dumne ze swojego pokoiku. Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 26.09.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dziękuje Marzenko Fajnie że zaglądasz , dziewczynki naprawde lubia swoj pokoik szczegolnie ta starsza 3latka wszystko sie jej podoba i kazdego kto nas odwiedzi od razu musi pokazac swoj pokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 26.09.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) DZIEWCZYNY !!! CZY KTORAS Z ODWIEDZAJACYCH MOJ WATEK WYBIERA SIE 5 PAZDZIERNIKA NA ZJAZD FORUMOWY W KRAKOWIE ??!!! PYTAM BO JA SIE WYBIERAM I CIEKAWA JESTEM CZY WY TEZ FAJNIE BYLOBY WAS WSZYSTKIE ZOBACZYC NA ZYWO W REALU Edytowane 26 Września 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.09.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja niestety nie daleko mam ale jak będzie zjazd Warszawski to z chęcią przylecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 DZIEWCZYNY !!! CZY KTORAS Z ODWIEDZAJACYCH MOJ WATEK WYBIERA SIE 5 PAZDZIERNIKA NA ZJAZD FORUMOWY W KRAKOWIE ??!!! PYTAM BO JA SIE WYBIERAM I CIEKAWA JESTEM CZY WY TEZ FAJNIE BYLOBY WAS WSZYSTKIE ZOBACZYC NA ZYWO W REALU A gdzie o tym zjeździe można się czegoś dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 27.09.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja wiem od Karoliny - karolek59 u niej mozna sie dowiedziec , ja akurat bez noclegu bo mam blisko ale Monia sie chyba tym zajmowala jesli chodzilo o rezerwacje noclegu najlepiej puscic privka do karolek59 albo emirandy one sa chyba najlepiej poinformowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Hej Zuziu fajnie, ze jesteś Pokoik dziewczynek prześliczny, a same dziewczynki wyglądają jak księżniczki z bajki:yes: no cudne są I jak Wam się mieszka na włościach? W sprawie zlotu to pytajcie o wszystko Karolkę (karolek59)- u niej jest aktualna lista chętnych Ale nie wiem czy już nie za późno żeli chodzi o miejsca noclegowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.09.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Hej Aga Fajnie że zaglądasz , Dzięki bardzo za córcie , Mieszka nam sie Super cieszymy sie ze wreszcie na swoim, chociaz jeszcze sporo pracy przed nami to juz teraz na luziku bez cisnienia planujemy sobie przyszlosc Aga gdzies doczytalam chyba u Karolki że ciebie na zlocie nie bedzie Strasznie szkoda bo myslalam że sie poznamy i zobaczymy tak na żywo no ale moze nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.09.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) Ja niestety nie daleko mam ale jak będzie zjazd Warszawski to z chęcią przylecę Dianko to moze nastepny zlocik w Warszawie ??? Ja byłabym za bo wstyd sie przyznac jeszcze w stolicy nie bylam nawet wycieczki szkolnej do Warszawy nie mielismy:no: dlatego chetnie bym sie wybrala Trzeba by z Venuska pogadac bo ona chyba ze stolicy ale i kilka innych dziewczyn to może na wiosne jakis zlocik warszawski Edytowane 28 Września 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 28.09.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 SCHODY : http://img198.imageshack.us/img198/9277/o6ii.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img209.imageshack.us/img209/9199/9leq.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img199.imageshack.us/img199/1472/f6fo.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img34.imageshack.us/img34/8426/hqd9.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.09.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Zuzia nie macie barierki na górze? przy tych Twoich malutkich panienkach nie boisz się... czy tylko w momencie robienia zdjęcia jeszcze jej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.09.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Zlot warszawski to super pomysłA schody bardzo fajneLukasz69karolina no dzieciaki już nie takie małe, moja 2 letnia bezproblemowo sama sobie ze schodami radzi, fakt ze w domu nie mam ale u dziadków sama wchodzi i schodzi i jakoś nie mam obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.09.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 no Zuzia ma 3latkę i roczniaka... to o tej malutkiej raczej myślałam a ja swej 2latki na schody nie puszczam bo za nią od razu mała idzie i to nie kończy się szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.09.2013 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Zuzia nie macie barierki na górze? przy tych Twoich malutkich panienkach nie boisz się... czy tylko w momencie robienia zdjęcia jeszcze jej nie było Karolinko masz racje w momencie robienia zdjec jeszcze jej nie bylo i mialam zamowic na allegro dopóki nie zobaczylam jak Ala ktora ma teraz prawie 1,5 roczku sobie swietnie radzi , w poprzednim domu nie bylo schodow bo byl parterowy, a teraz przez pierwsze kilka dni po przeprowadzce stala u gory i wolala MAMA nie schodzila sama tylko czekala az po nia wyjde , a teraz schodzi na siedzaco po jednym schodku lub tylem na kolankach . Sama jestem w szoku jak szybko sie nauczyla do tego jest bardzo ostrozna . Kiedy nie chce sie jej samej schodzic to stoi iwola Mnie , do góry wychodzi trzymajac sie metalowych precikow dlatego sa na calej dlugosci schodow natomiast u góry dalismy szybe zeby nie przyszlo im kiedys do glowy wspindrac sie po nich jak po drabince Ta starsza 3 latka to nie ma zadnego problemu z wchodzeniem i wychodzeniem poza tym sa jeszcze dwie starsze siostry ktore im pomagaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.09.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Zlot warszawski to super pomysł A schody bardzo fajne no dzieciaki już nie takie małe, moja 2 letnia bezproblemowo sama sobie ze schodami radzi, fakt ze w domu nie mam ale u dziadków sama wchodzi i schodzi i jakoś nie mam obaw Dianko twoja też z tego co pamietam ALICJA to może one tak maja Dzielne dziewczynki !!! No nie wiem czy dobrze zrobilam ze tej bramki nie zamontowalam jednak mam nadzieje ze nie bede zalowac staram sie ich pilnowac jak pisalam moje starsze dziewczynki jak widza ze ala idzie na schody to tez jej pomagaja , a z drugiej strony ciesze sie ze male sa coraz bardziej samodzielne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.09.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 no Zuzia ma 3latkę i roczniaka... to o tej malutkiej raczej myślałam a ja swej 2latki na schody nie puszczam bo za nią od razu mała idzie i to nie kończy się szczęśliwie Karolinko moja Siostra ma o miesiac starsza corcie od mojej Alicji i u siebie w domu ma bramke na schodach nawet dwie (na dole i u góry) i kiedy byla u mnie to moje dziewczynki kiedy my siedzimy na dole siedza razem z nami nie sa zainteresowane zeby sie same bawic u góry , Natomiast jej mala to jak spuszczona ze smyczy u nas od razu na schody ciagnie i moim zdaniem przez to ze jest tak odgrodzona od nich u siebie w domu wogole nie umie po nich wchodzic nie mowiac o schodzeniu, jak tylko ja spuscisz z oczu ona od razu na schody, a wiadomo ze zakazany owoc najlepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.09.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ja u siebie też nie ma żadnej barierki Jakoś nie była potrzebna, bo Zuzia sama wiedziała, że nie wolno na schody. Nawet jak się wprowadziliśmy to w ogóle balustrady nie było. Z. miała zakaz zbliżania się, a w nocy zamykaliśmy jej pokój na klucz, żeby nie było przypadku, że się obudzi i zaspana wpadnie na jakiś niemądry pomysł Teraz oczywiście biega po schodach jak stara Zobaczymy czy będzie potrzeba barierki przy Ali, ale raczej obstawiam, że też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 05.10.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 :wave:DZIEWCZYNKI to juz DZISIAJ Tak sie ciesze, że niektóre z was zobacze na Żywo :hug: A teraz zmykam jeszcze jakies zakupki i trzeba sie szykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts