Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki zlew na równi z blatem?

troopers

Recommended Posts

W przypadku tych "corianowych" to prawda - jak coś się stanie z blatem czy zlewem, to wszystko jest do wymiany... Choć czy na pewno?

Nie wiem na pewno - bo w temacie zlewów zintegrowanych z blatem to miałem jedynie kontakt ze stalowymi blatami od Franke - ale na "chłopski rozum" jak coś się stanie z takim zlewem z corianu to zakładam że można go wyciąć i wtedy rzeźbić jak w zwykłym blacie.

Nie wiem na pewno - bo w temacie zlewów zintegrowanych z blatem to miałem jedynie kontakt ze stalowymi blatami od Franke - ale na "chłopski rozum" jak coś się stanie z takim zlewem z corianu to zakładam że można go wyciąć i wtedy rzeźbić jak w zwykłym blacie.

No właśnie tak na "chłopski rozum" to też tak myślałam - że da się go wyciąć i ewentualnie wstawić zlew - tylko tutaj w grę będzie pewnie wchodzić tylko nakładany na blat.

Tylko pytanie, czy dałoby się to zrobić bez zdejmowania blatu? ;) To pewnie pytanie do producenta...

Z drugiej strony - jak coś się stanie z blatem, to niestety, ze zlewem także.

No właśnie tak na "chłopski rozum" to też tak myślałam - że da się go wyciąć i ewentualnie wstawić zlew - tylko tutaj w grę będzie pewnie wchodzić tylko nakładany na blat.

Tylko pytanie, czy dałoby się to zrobić bez zdejmowania blatu? ;) To pewnie pytanie do producenta...

Z drugiej strony - jak coś się stanie z blatem, to niestety, ze zlewem także.

hmm... jeśli się zakombinuje to w corianie można zamontować zlew stalowy na równi z blatem ;)

a swoją drogą... jak ktoś decyduje się na blat i zintegrowany zlew z corianu to... nie wiem czy go zaboli jak się z nim coś stanie ;)

• 1 year później...