Bayzone_pl 31.05.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 W przypadku tych "corianowych" to prawda - jak coś się stanie z blatem czy zlewem, to wszystko jest do wymiany... Choć czy na pewno? Nie wiem na pewno - bo w temacie zlewów zintegrowanych z blatem to miałem jedynie kontakt ze stalowymi blatami od Franke - ale na "chłopski rozum" jak coś się stanie z takim zlewem z corianu to zakładam że można go wyciąć i wtedy rzeźbić jak w zwykłym blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 31.05.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Nie wiem na pewno - bo w temacie zlewów zintegrowanych z blatem to miałem jedynie kontakt ze stalowymi blatami od Franke - ale na "chłopski rozum" jak coś się stanie z takim zlewem z corianu to zakładam że można go wyciąć i wtedy rzeźbić jak w zwykłym blacie. No właśnie tak na "chłopski rozum" to też tak myślałam - że da się go wyciąć i ewentualnie wstawić zlew - tylko tutaj w grę będzie pewnie wchodzić tylko nakładany na blat. Tylko pytanie, czy dałoby się to zrobić bez zdejmowania blatu? To pewnie pytanie do producenta... Z drugiej strony - jak coś się stanie z blatem, to niestety, ze zlewem także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 31.05.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 No właśnie tak na "chłopski rozum" to też tak myślałam - że da się go wyciąć i ewentualnie wstawić zlew - tylko tutaj w grę będzie pewnie wchodzić tylko nakładany na blat. Tylko pytanie, czy dałoby się to zrobić bez zdejmowania blatu? To pewnie pytanie do producenta... Z drugiej strony - jak coś się stanie z blatem, to niestety, ze zlewem także. hmm... jeśli się zakombinuje to w corianie można zamontować zlew stalowy na równi z blatem a swoją drogą... jak ktoś decyduje się na blat i zintegrowany zlew z corianu to... nie wiem czy go zaboli jak się z nim coś stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Można też wybrać normalny kanciasty w normalnej cenie, a w samym blacie wyfrezować wpusty efekt podobny i zostanie na porządną wylewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts