paliszcz 10.11.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ale fajnie, że są fotki super to wygląda Myślę, że domek będzie całkiem spory ale nie za duży- w sam raz Wstawiam rzuty mojej przerobionej "zetki" może komuś się przydadzą jak widać to już nie Z92 ale mocno wzorowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 10.11.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Paliszcz,jaka wyszła Wam powierzchnia domu? Ciekawe zmiany.Wasz parter prawie w 100% mi odpowiada. Przesunęłabym tylko ścianę z drzwiami do łazienki bardziej w głąb, żeby ukryć wejście do wc (hmm... chyba mam jakieś "zboczenie" na tym tle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 10.11.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Paliszcz, jaka wyszła Wam powierzchnia domu? Ciekawe zmiany. Wasz parter prawie w 100% mi odpowiada. Przesunęłabym tylko ścianę z drzwiami do łazienki bardziej w głąb, żeby ukryć wejście do wc (hmm... chyba mam jakieś "zboczenie" na tym tle). użytkowa 128 m2, mi też troszkę ta łazienka nie pasuje... ale wolę tak niż było wcześniej (łazienki są blisko siebie- a to zawsze taniej, i nie tracę miejsca na poddaszu- dzięki temu mam sporą garderobę, a pod schodami dodatkowo schowek) He he ale z łazienką to faktycznie coś masz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.11.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A gdzie budujecie swoje domki?Baardzo chciałabym zobaczyć w realu Z92 - przed podjęciem decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 15.11.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 A gdzie budujecie swoje domki? Baardzo chciałabym zobaczyć w realu Z92 - przed podjęciem decyzji. ja w pomorskim .....w Lęborku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 15.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ja w pomorskim .....w Lęborku Uuuu, kawał drogi ode mnie. Mazowsze. Dziś odebraliśmy WZ i rozpiera mnie energia. Choć wiem, że do dopiero początek drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 16.11.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Bardzo proszę o zamieszczenie zdjęć ze ściankami działowymi, jeśli ktoś jet na takim etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 17.11.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 (edytowane) oto obiecane fotki ściany kominkowej......przypominam, że jest skrócona o szerokość schodów (około 1 m) Edytowane 17 Listopada 2013 przez leszczu 791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 17.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 i jeszcze fotki z postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 17.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 O, nowe fotki. Super! A ja cały czas waham się między z92 a Zielistkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 18.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Leszczu, jaki ponieśliśliście koszt do tego etapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 18.11.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Leszczu, jaki ponieśliśliście koszt do tego etapu? Bez wykonawcy 57 000 (juz pisałam, ze płacimy całościowo do stanu developerskiego) . W tym za nieszczęsny piach 8500.... a jak widać na fotkach jeszcze duzo brakuje oraz na konstrukcje zaliczka wpłacona . Nie wliczam tu papierków i projektu. Edytowane 18 Listopada 2013 przez leszczu 791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 20.11.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dzięki. I pisz nam tu, jak budowa postępuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 20.11.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dzięki. I pisz nam tu, jak budowa postępuje będę pisać i wstawiać fotki teraz jestem na etapie wybierania okien, drzwi i bramy garażowej.....i tu już schody. Jakie okna , jaki kolor i czy kolor z dwóch stron czy z jednej a w środku białe? Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOGONIC-MARZENIA 21.11.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Leszczu ja bym wzięła 2-kolorowe z obu stron. Kolor... na pewno nie złoty dąb bo w słońcu wyglądają jak sraczkowate My kupimy albo jakiś orzech albo antracyt z naciskiem na orzech- pasuje zarówno do tradycyjnych jak i nowoczesnych (a takie nasze będą) wnętrz Sprawiają że mimo prostych, nowoczesnych mebli wnętrze nie jest surowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 22.11.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 u nas będą białe tniemy koszty gdzie się da, a poza tym biel zawsze do wszystkiego pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOGONIC-MARZENIA 22.11.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 teraz mamy białe - już bym nie chciała Okleina drewniana też zawsze pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 23.11.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Biorąc pod uwagę okna w całym domu- obustronny kolor to jednak koszt... Co do względów estetycznych każdemu podoba się co innego BAZYL- wywołuję do tablicy !!! Pisz co u was Olinek- jakaś decyzja co do projektu ? Leszczu- ale u was się dzieje Oby zima była w tym roku łagodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOGONIC-MARZENIA 23.11.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Paliszcz my mamy trochę inne podejście. Mieszkamy w domku (małym) i budowaliśmy z dobrych materiałów ale wybieraliśmy to co tańsze - np właśnie białe a nie kolorowe okna. Budowaliśmy żeby nie wynajmować. Ten dom ma być domem takim o jakim marzymy, więc i wykończenie takie będzie. Wolimy budować rok, 2 lata dłużej ale tak żeby móc się cieszyć że mamy jak chcemy a nie jak musimy mieć Okna, dach to nie dywan czy wazon który wymienisz za rok bo się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 23.11.2013 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 he he ale ja nie napisałam, że mi się białe nie podobają, wręcz przeciwnie, wolę biały-zawsze modny, niż oklepany ostatnio dąb i orzech buduję licząc każdą złotówkę nie dlatego że muszę tylko dlatego że chcę !!! bo nie problem wziąć kredyt, lub czekać kilka lat i odkładać... He he i dzięki za info, że dachu i okien nie można co rok wymieniać bo bym na to nie wpadła z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts