leszczu 791 21.02.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 a jak jesteśmy przy wiatrołapie to jeszcze fotka od środka,( nie najlepszej jakości bo z telefonu ale tak do przemyślenia) Widac o ile wiatrołap został poszerzony kosztem pom. gos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 21.02.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 a okna już nie fajne ? Spiżarnia się wydłuża i to sporo a kuchnia jest "pełniejsza" He he he no ładne, ładne ale ja z tych co za białymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacpuc 23.02.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 WITAMMam pytanko ile zamówiłeś siporexu na z92gl tak orientacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matysssss 25.02.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Leszczu masz może gdzieś rysunek parteru z rozmieszczeniem pomieszczeń po zmianach? najlepiej taki z wymiarówka Chciałbym tak jak Ty zrównać ścianę z kominkiem od salonu ze schodami ale nie chcę rezygnować z kominka i potrzebuje na to jakiś patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 25.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 WITAM Mam pytanko ile zamówiłeś siporexu na z92gl tak orientacyjnie. witam, to bardzo szczegółowe pytanie Niestety na dzień dzisiejszy nie jestem wstanie odpowiedzieć, ponieważ nie mamy jeszcze faktury z hurtowni. Rachunek jest wciąż otwarty ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 25.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Leszczu masz może gdzieś rysunek parteru z rozmieszczeniem pomieszczeń po zmianach? najlepiej taki z wymiarówka Chciałbym tak jak Ty zrównać ścianę z kominkiem od salonu ze schodami ale nie chcę rezygnować z kominka i potrzebuje na to jakiś patent. Hmmm rysunku nie mam i nie bardzo potrafię zrobić to w programie ale mogę zmierzyć ścianki przy najbliższej wizycie na budowie. Moje zaproszenie wciąż aktualne....ostatnio odwiedziła nas forumowiczka Agnieszka ze swoją druga połową i chyba wyjechali zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 25.02.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 A tak przy okazji ......mam już wizualizacje kuchni. Kolorystyka jeszcze do ustalenia. Obecnie analizujemy układ ....a ściśle mówic robić piekarnik w słupku (korzyścią spiżarni) czy standardowo pod płytą??? Może macie inne pomysły....liczę na Waszą szczerą opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adziatok 26.02.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Agnieszka, jesteśmy bardzo zadowoleni! Jeżeli ktoś chce na "żywo" zobaczyć jak wygląda z92, to szczerze Leszczy polecam:yes: Bardzo sympatyczni i otwarci. Budowa zrobiła na nas wrażenie. Za ich radą zmieniamy schody i likwidujemy tę ściankę z kominkiem. Dopiero tam zobaczyłam, że schodząc ze schodów zaraz nadziewamy się na ścianę. A co dopiero dzieciaki z nich zbiegające. Salon i pokoje na górze robią wrażenie. A drzwi wejściowe super i super cena. Mój mąż tak się napatrzył, że już zamówił geodetę do wytyczania budynku, a mieliśmy zacząć dopiero w kwietniu:DKuchnia, chociaż to nie w moim stylu, podoba mi się. Piekarnik w tym słupku fajnie wygląda. Lada super. My planujemy małą wyspę. Okno w kuchni też trochę zmniejszymy, bo ciężko żeby tam weszła szafka ścienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 27.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Agnieszko DZIĘKUJE !!! ...chyba Wam się nie podoba, bo nie piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adziatok 27.02.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Aga, a może takie drzwi do spiżarni? tylko kolor oczywiście inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia933 28.02.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Super ta wizualizacja, takie twoje podpowiedzi leszczu są na wagę złota wszystko studiuję, analizuję ...Białe drzwiczki do spiżarki są boskie, gdzie można takie kupić...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia933 28.02.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Leszczu jeszcze Ciebie zapytam jakie drzwi tarasowe wstawiłaś przesuwne czy otwierane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcia1 28.02.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jakie wymiary ma kuchnia w Z92? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 28.02.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Leszczu jeszcze Ciebie zapytam jakie drzwi tarasowe wstawiłaś przesuwne czy otwierane? Otwierane bo przesuwne muszą być większe..... tzn. ja ma 2x90 z ruchomym słupkiem , czyli jak otworze oba skrzydła będę miała 180 (wygodne do wnoszenia mebli ). W przypadku drzwi przesuwnych jedno skrzydło nachodzi na drugie i miałabym wejście 90. Wg mnie minimalne okno tarasowe przesuwne powinno mieć 2x150. A to troszkę dużo przy szerokości salonu 456. Mimo wszystko bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 28.02.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jakie wymiary ma kuchnia w Z92? wg projektu: szer 3,54; gł 208 (równo ze spiżarką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcia1 28.02.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 wg projektu: szer 3,54; gł 208 (równo ze spiżarką) Dzięki. Podoba mi się pomysł oddzielenia salonu, ciekawa jestem realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia933 28.02.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dzięki. Podoba mi się pomysł oddzielenia salonu, ciekawa jestem realizacji. Ja też myślę nad postawieniem ścianki między salonem a kuchnią, chociaż nieźle wygląda to w projekcie, ale każdy odradza otartą kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcia1 28.02.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja bym chciała samą ściankę, bez funkcji barku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 28.02.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja bym chciała samą ściankę, bez funkcji barku. ja też jestem za ścianką i jak zawsze są wady i zalety .... moja kuchnia jest troszkę większa bo 3,54 na 2,60 i jeszcze rozważam ten pomysł ale boję się, że zrobię z kuchni klatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 02.03.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Leszcze bardzo fajna wizualizacja Macie może jakiś wzór umowy z wykonawcą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts