leszczu 791 07.04.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgadzam sie z Agata 78.Beton lać i tak trzeba, finansowo niewielka różnica ale te pęknięcia (podobnie jak w blokach, wyjdą zawsze w tym samym miejscu)...... jeżeli planujesz deskować dach to można wszystko wykorzystać.Klej zdecydowanie wygodniejsze rozwiązanie a koszt porównywalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsbtow_z92gl 07.04.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No to pierwsze złotówy w ziemię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacpuc 08.04.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 :welcome:super gratuluję piękny start .Mam pytanko ile wyszło ci stali na fundamenty tak około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsbtow_z92gl 08.04.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Stal 950 zł, natomiast betonu wyszło 32 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 09.04.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Pytanie do tych co już w realizacja posunięci Jakie drzwi zewnętrzne planujecie (macie)? Drewno, metal? Jaka firma i cena? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacpuc 09.04.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 :bash:Dzięki za informację a ilościowo może masz jakieś zestawienie stal chodzi mi o 12-stkę i strzemiona SZTUKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 09.04.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Pytanie do tych co już w realizacja posunięci Jakie drzwi zewnętrzne planujecie (macie)? Drewno, metal? Jaka firma i cena? Dzięki Ja wybrałam metalowe firmy KMT 2200 z montażem (podobno bardzo ładne.....Aga przyznaj ) ale skąd nasz wybór?.... drewniane - stosunkowo drogie i oddziaływują na temperatury, zimą się "kurczą" i może wiać, latem odwrotnie PCV - dosyć drogie (była oferta za 5200) wyglądają bardzo ładnie i bardzo podobnie do metalowych no i fabryką + salon 50 km od nas więc pojechliśmy, zobaczyliśmy, dotykaliśmy i kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsbtow_z92gl 10.04.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) jacpuc 12 - stka 24 szt, 6 - tka na strzemiona 45 szt. (po 6m) leszczu 791 Drzwi konkretne Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez tsbtow_z92gl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adziatok 10.04.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja wybrałam metalowe firmy KMT 2200 z montażem (podobno bardzo ładne.....Aga przyznaj ) [ATTACH=CONFIG]253852[/ATTACH] ale skąd nasz wybór?.... drewniane - stosunkowo drogie i oddziaływują na temperatury, zimą się "kurczą" i może wiać, latem odwrotnie PCV - dosyć drogie (była oferta za 5200) wyglądają bardzo ładnie i bardzo podobnie do metalowych no i fabryką + salon 50 km od nas więc pojechliśmy, zobaczyliśmy, dotykaliśmy i kupiliśmy Tak potwierdzam. Drzwi są bardzo ładne. U nas już ściany parteru pną się do góry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacpuc 10.04.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 :cool:dzięki za zestawienie stali .Drzwi wyglądają solidnie , dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacpuc 10.04.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 :cool:dzięki za zestawienie stali .Drzwi wyglądają solidnie , dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 10.04.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 brawo Aga! ale nam wiosna Z-tek przyniosła u nas postępy w pokojach (córka dla porównania 135 cm wzrostu) i na zewnątrz podbitka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1985 11.04.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam wszystkich budujących ja także dołączam do fanów z92:) w przyszłym tygodniu występujemy z mężem o pozwolenie na budowę leszczu 791 super zdjęcia, bardzo pomocne w podjęciu kilku decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsbtow_z92gl 11.04.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam wszystkich budujących ja także dołączam do fanów z92:) w przyszłym tygodniu występujemy z mężem o pozwolenie na budowę leszczu 791 super zdjęcia, bardzo pomocne w podjęciu kilku decyzji. Jakiś czas temu wiało tu straszną nudą a teraz wątek z92 gl przeżywa boom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 11.04.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 witamy,witamy kolejną "Zetko Fankę" ... jak dobrze pamiętam to już czwarta Agnieszka życzymy powodzenia:)) A co do forum to strasznie sie cieszę, ze ruch sie zaczął. Jak zajrzalam tu pierwszy raz to wątek byl czysto teoretyczny opierajacy sie na projekcie. Dzisiaj większość z nas już buduje Czekam na ocenę moich ostatnich fotek..? jak Wam się podoba podbitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fankaZ92 12.04.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Witam, podbitka super wygląda, jaki to kolor? Widać, że pokoje na górze będą wygodne. Zmiany jakie do tej pory wprowadziliśmy to: 1. obniżenie kotłowni 2. wygospodarowanie w wiatrołapie szafy kosztem kotłowni (wydłużyliśmy trochę wiatrołap, będzie się kończył na wysokości słupka od schodów). 3. wejście do kotłowni będzie tylko z zewnątrz (ogrzewanie na paliwo stałe) 4. poszerzenie okna w kotłowni do 1metra. Leszczu czy możemy prosić zdjęcia całości domku z zewnątrz . Po Świętach wchodzą murarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacpuc 12.04.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 :welcome:Podbitka leszczu jest super na pewno kosztowała dużo pracy ale jest efekt.Ja dzisiaj wbiłem łopatę wyznaczałem dla kopary gdzie zebrać humus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 13.04.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Leszczu podbitka super !!!!!! No i pokoje... wydają się ogromne Leszczu czy na tym zdjęciu co jest Twoja córa to macie tam okno dachowe ? U nas małe opóźnienie koparka wjeżdża dopiero w czwartek Co robicie z humusem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 13.04.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) No właśnie podbitka, nie wiedziałam co o niej myśleć bo wybraliśmy w kolorze dachu (grafit) a nie tak jak większość w kolorze okien. Pokoje na górze są naprawdę duże i w mojej ocenie wystarczająco jasne. Okno jest tylko jedno 1,60 m (dachowych brak) od strony południowo-zachodniej. okno uszkodzone przy włamaniu już wymienione co widać na fotkach. humus.... mamy tak nisko działkę, że nie było problemu z wywozem. Obecnie na naszej działeczce jest dodatkowo 25 wywrotek ziemi a widać ile jeszcze brakuje Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez leszczu 791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 13.04.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Leszczu podbitka super !!!!!! No i pokoje... wydają się ogromne Leszczu czy na tym zdjęciu co jest Twoja córa to macie tam okno dachowe ? U nas małe opóźnienie koparka wjeżdża dopiero w czwartek Co robicie z humusem ? To taki prezent na święta .... aby zacząć, trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts