Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam upatrzoną tylko lodówkę... LG dokładnie GSB 325PVQV taka dwukomorowa, resztę będę wybierać w zależności od funduszy ale to pewnie po nowym roku- może po świętach będą jakieś promocje ;)

Polecam! mam taką od ponad roku i jestem bardzo zadowolony, pracuje cicho, ładnie wygląda, bardzo pojemna. W zamrażalniku nie ma grama szronu. Co prawda jest problem z duzymi gabarytami np świateczny gar z bigosem :). Super funkcja express frozen - zamraża w kilkanaście minut na kość.

Udało mi sie kupic na promocji w RTV euro agd, zapłaciłem w sumie 30% taniej bo była promocja pozatym ostatni egzemplarz z ekspozycji

Polecam! mam taką od ponad roku i jestem bardzo zadowolony, pracuje cicho, ładnie wygląda, bardzo pojemna. W zamrażalniku nie ma grama szronu. Co prawda jest problem z duzymi gabarytami np świateczny gar z bigosem :). Super funkcja express frozen - zamraża w kilkanaście minut na kość.

Udało mi sie kupic na promocji w RTV euro agd, zapłaciłem w sumie 30% taniej bo była promocja pozatym ostatni egzemplarz z ekspozycji

Dzięki, cenna opinia ( jakby nagle mi się odwidziało :D )

leszczu - piękności, u nas niestety fajnie zrobione schody spsuł sam majster docierając i malując kołeczki, bo porobił plameczki. Chciał wszystko ścierać i od nowa malować, ale wybiliśmy mu to z głowy. Już widzę ten lakier w powietrzu :( W ramach rekompensaty zrobił nam drewniane (fajne) listwy w przedpokoju i holu :) A my na klatce damy słabe żarówki i będziemy gościom kazać patrzeć w górę, a nie pod nogi :p

Dzięki

Poddasze ocieplone :D

[ATTACH=CONFIG]290429[/ATTACH]

Niestety kolejne 2tyg mamy opóźnienie z piecem więc robota stoi... :(

Witam

Widzę, że ocieplaliście pianą?

Jak to wygląda w praktyce, jakie macie wrażenie co do jakości i izolacji, oraz oczywiście ceny w porównaniu do wełny?

Widzę, że ocieplaliście pianą?

Jak to wygląda w praktyce, jakie macie wrażenie co do jakości i izolacji, oraz oczywiście ceny w porównaniu do wełny?

Tak, otwarto komórkowa- wszyło w granicach 20-24cm.

Wrażenia póki co bardzo, bardzo pozytywne. Mogę śmiało polecić ekipę ( kujawsko-pomorskie - Inowrocław ) - spisana umowa, faktura- wszystko tak jak powinno wyglądać :)

Cena - na samym materiale różnica na korzyść wełny ( około 1tyś.) ale dodając cenę robocizny- u nas piana wyszła taniej... Mąż miał kłaść wełnę sam- ale policzyliśmy- czas i np codzienne koszty dojazdu itd i wygrała piana- nie wspominam już o dokładności montażu... Dach jest ocieplony cały, zakryta jest cała górna płatew (widać dosłownie kawałek jętek) gość dał więcej piany niż zakładaliśmy więc jesteśmy bardzo zadowoleni :)

O zaletach piany pisać nie będę bo każdy chwali swoje :) ale bardzo się cieszę, że wybraliśmy taki sposób :)

Postaram się dziś wieczorem dodać więcej zdjęć do dziennika :)