paliszcz 07.11.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 aaaa bo wygląda jakby całe były tak czy tak bardzo, bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EJ 09.11.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Witam ,my również zliczamy się do sympatyków Z 92, działka właśnie zakupiona ,planujemy ruszyć na wiosnę .Mam pytanie czy buduje ktoś w zachodniopomorskim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JózeKamila1719512457 09.11.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 My budujemy na Śląsku,mamy już piękny dach i czekamy na wstawienie okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 10.11.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ale "zetek" rośnie Myślał ktoś o ociepleniu poddasza pianką PUR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtas1989 10.11.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 JózeKamila- a gdzie dokładnie na śląsku bo my w Żorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 12.11.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Odchodząc od wątku budowlanego. W jaki sprzęt AGD wyposażacie domy? W sensie firmy jakiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 12.11.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ja mam upatrzoną tylko lodówkę... LG dokładnie GSB 325PVQV taka dwukomorowa, resztę będę wybierać w zależności od funduszy ale to pewnie po nowym roku- może po świętach będą jakieś promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_lbn 13.11.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ja mam upatrzoną tylko lodówkę... LG dokładnie GSB 325PVQV taka dwukomorowa, resztę będę wybierać w zależności od funduszy ale to pewnie po nowym roku- może po świętach będą jakieś promocje Polecam! mam taką od ponad roku i jestem bardzo zadowolony, pracuje cicho, ładnie wygląda, bardzo pojemna. W zamrażalniku nie ma grama szronu. Co prawda jest problem z duzymi gabarytami np świateczny gar z bigosem . Super funkcja express frozen - zamraża w kilkanaście minut na kość. Udało mi sie kupic na promocji w RTV euro agd, zapłaciłem w sumie 30% taniej bo była promocja pozatym ostatni egzemplarz z ekspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 14.11.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Polecam! mam taką od ponad roku i jestem bardzo zadowolony, pracuje cicho, ładnie wygląda, bardzo pojemna. W zamrażalniku nie ma grama szronu. Co prawda jest problem z duzymi gabarytami np świateczny gar z bigosem . Super funkcja express frozen - zamraża w kilkanaście minut na kość. Udało mi sie kupic na promocji w RTV euro agd, zapłaciłem w sumie 30% taniej bo była promocja pozatym ostatni egzemplarz z ekspozycji Dzięki, cenna opinia ( jakby nagle mi się odwidziało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bakoz 14.11.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 My również jesteśmy sympatykami z92, ale budowa najwcześniej w 2016r. w okolicach Koszalina. Gdzie Państwo planujecie budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 16.11.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Kochani Zetkowicze...doczekałam się muszę się pochwalić bo strasznie jestem zadowolona :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 16.11.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 szyba w kuchni tez już jest ...a mój leszczu został bohaterem w swoim domu i zawiesił reling z miętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 16.11.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 leszczu - piękności, u nas niestety fajnie zrobione schody spsuł sam majster docierając i malując kołeczki, bo porobił plameczki. Chciał wszystko ścierać i od nowa malować, ale wybiliśmy mu to z głowy. Już widzę ten lakier w powietrzu W ramach rekompensaty zrobił nam drewniane (fajne) listwy w przedpokoju i holu A my na klatce damy słabe żarówki i będziemy gościom kazać patrzeć w górę, a nie pod nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula18 17.11.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 leszczu schody pierwsza klasa;) a my przez zimę "papierologia " i wiosną ruszamy:D. Pozdrawiamy wszystkich odwiedzających te stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 18.11.2014 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 leszczu schody- super. Jednak bardziej interesuje mnie szybka w kuchni bo planuję taka samą ( i najlepiej gres w kolorze właśnie takiej szyby) można wiedzieć jaki koszt szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu 791 18.11.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 szyba na całości (bo jeszcze z drugiej strony okna kawałek) 560 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 22.11.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 szyba na całości (bo jeszcze z drugiej strony okna kawałek) 560 zł Dzięki Poddasze ocieplone Niestety kolejne 2tyg mamy opóźnienie z piecem więc robota stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawny72 22.11.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Dzięki Poddasze ocieplone [ATTACH=CONFIG]290429[/ATTACH] Niestety kolejne 2tyg mamy opóźnienie z piecem więc robota stoi... Witam Widzę, że ocieplaliście pianą? Jak to wygląda w praktyce, jakie macie wrażenie co do jakości i izolacji, oraz oczywiście ceny w porównaniu do wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 23.11.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Widzę, że ocieplaliście pianą? Jak to wygląda w praktyce, jakie macie wrażenie co do jakości i izolacji, oraz oczywiście ceny w porównaniu do wełny? Tak, otwarto komórkowa- wszyło w granicach 20-24cm. Wrażenia póki co bardzo, bardzo pozytywne. Mogę śmiało polecić ekipę ( kujawsko-pomorskie - Inowrocław ) - spisana umowa, faktura- wszystko tak jak powinno wyglądać Cena - na samym materiale różnica na korzyść wełny ( około 1tyś.) ale dodając cenę robocizny- u nas piana wyszła taniej... Mąż miał kłaść wełnę sam- ale policzyliśmy- czas i np codzienne koszty dojazdu itd i wygrała piana- nie wspominam już o dokładności montażu... Dach jest ocieplony cały, zakryta jest cała górna płatew (widać dosłownie kawałek jętek) gość dał więcej piany niż zakładaliśmy więc jesteśmy bardzo zadowoleni O zaletach piany pisać nie będę bo każdy chwali swoje ale bardzo się cieszę, że wybraliśmy taki sposób Postaram się dziś wieczorem dodać więcej zdjęć do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 27.11.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Średnio się to wiąże z zetką, ale może są tu fachmani od tematu: agregaty prądotwórcze. Niezawodny do 1000 PLN i na co zwracać uwagę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts