Agata78 25.02.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) A to kilka zdjątek mojego domku Salon z kuchnią Łazienka Kotłownia Edytowane 25 Lutego 2015 przez Agata78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 25.02.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Pokój z balkonem Największa sypialnia wedlug projektu Drugi pokój z balkonem Edytowane 25 Lutego 2015 przez Agata78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adziatok 25.02.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Kemada, Witamy i zapraszamy U nas w końcu koniec fugowania... No i się pochwalę, że fugowałam cały salon, kuchnię, hol, wiatrołap- tak wygląda mój macierzyński i mimo, że łatwo nie było to w końcu skończyłam i newer egejn Sprzęty kupione z ładnym rabacikiem (ale to po znajomości) tylko na lodówkę będziemy dłużej czekać bo nie mają... Poza tym okazało się, że elektrolux zrobił promocje, że kupując 3 ich produkty (tj zmywarkę, piekarnik, płytę) zwracają połowę najtańszego. Gdybyśmy kupili dzień wcześniej nie załapalibyśmy się A jakoś przypadkiem trafiło że wszystko jest elektroluxa ( poza lodówką), a o promocji dowiedziałam się wczoraj Kuchnia się montuje, musimy jeszcze kupić blat i szybę na ścianę Już coraz coraz bliżej Niestety poddasze kuleje... mam nadzieję, że szybko nadrobimy bo wracam do pełni sił i mogę mężowi pomóc Niedługo podsumuję koszty ale wiele wskazuje, że zmieścimy się w zamierzonym budżecie ( bez ogrodu, podjazdu, i wykończonego tarasu, taras będzie na 50%) Paliszcz, a gdzie ta promocja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 26.02.2015 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Trzeba zrobić zakupy w rtv euro agd tu masz szczegóły: http://promocja-electrolux.pl/#8_ATR Agata- super już prawie, prawie ssz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
many84 27.02.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 witam mam pytanie buduje ktoś z92 w kuj pom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 27.02.2015 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Many- ja ale mam zmienioną zetkę, więcej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbertoX 28.02.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Dokladnie SPIRO mamy Witam. Mam SSO ale obawiam się, że dałem za mało kominków wentylacyjnych na dach (Potwierdzam projekt jest niedoskonaly). Ile wy daliście i jakie do jakich pomieszczeń? Tak samo brakuje w projekcie rury fi160 pod płytą fundamentu do kominka w salonie. JA tego nie dopilnowałem i teraz będę kombinował z kanałami wentylacyjnymi w styropianie pod posadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbertoX 28.02.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 [ATTACH=CONFIG]293050[/ATTACH] Witam. Możecie podpowiedzieć (jakieś foto) jak zabudować belkę na ściance kolankowej. Chodzi mi o połączenie tynku na ściance kolankowej, przez belkę po karton-gips na skosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 02.03.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam. Kolejna porcja fotek. Grzejnik w salonie , spiżarnia pod schodami , kotłownia (piec jeszcze nie podłączony) , łazienka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 02.03.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]293050[/ATTACH] Witam. Możecie podpowiedzieć (jakieś foto) jak zabudować belkę na ściance kolankowej. Chodzi mi o połączenie tynku na ściance kolankowej, przez belkę po karton-gips na skosie. U mnie było podmurowywane YTONGiem tylko nie pamiętam już jakim. Chodziło o szerokość materiału do tej murarki i jedyne co pasowało to tak na 80% - PP4/06. Na wysokość też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolrolak 04.03.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 [ATTACH=CONFIG]293050[/ATTACH] Witam. Możecie podpowiedzieć (jakieś foto) jak zabudować belkę na ściance kolankowej. Chodzi mi o połączenie tynku na ściance kolankowej, przez belkę po karton-gips na skosie. U mnie wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 05.03.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 U mnie wygląda to tak: U mnie też miała być połówka Porotherma, ale nijak nie chciała się zmieścić i stąd patent z YTONGiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milka1234 05.03.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Witam !!! Aisha1980 my też zastanawiamy się nad budową z92. Czy można obejrzeć Wasz dom tak w połowie kwietnia my mieszkamy koło Szczecina.Na jakim etapie jesteście. Bardzo nam się podoba z28 ale już z rodziny naszej ktoś go wybudował i tak dziwnie, by było wziąć taki sam projekt.Chcemy zobaczyć jak wygląda parter salon, bo najlepiej by było jakby można było zlikwidować łazienkę i poszerzyć salon ale tam jest ściana nośna i się nie da. Podoba nam się też z108 ale jest za duży trochę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekMad 05.03.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Teoretycznie część ściany konstrukcyjne wewnętrznej można zamienić na podciąg podpierany przez filary. Ale o tym musisz rozmawiać z jakimś konstruktorem/architektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisha1980 05.03.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Witam Milka 1234,Niestety my zaczynamy dopiero w połowie kwietnia.Nasza ekipa budowlana wraca właśnie na święta Wielkanocne do kraju i dopiero w połowie kwietnia ruszamy z budową. Jeśli nie zamierzacie jeszcze w przyszłym miesiącu rozpoczynać budowy, to zapraszamy w połowie maja lub w czerwcu. Mam nadzieję, że do tego momentu "wiecha" zawiśnie na naszej więźbie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milka1234 06.03.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 aisha1980 Bardzo chętnie byśmy obejrzeli Wasz domek w czerwcu. My planujemy budowę dopiero za rok na wiosnę ale chcemy już kupić projekt bo wybór jest tak ogromny i już mam dosyć oglądania tych projektów . Bardzo mi zależy żeby zobaczyć salon i kuchnię. Zastanawiam się też nad z108 tam jest właśnie większy salon ale z92 ma fajne poddasze. My na żywo widzieliśmy z28 i powiem Wam, że super domek ale w rodzinie już go mają i tak dziwnie by było budować i wzorować się na kimś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekMad 06.03.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Pomyśl nad projektem indywidualnym, wtedy możesz połączyć zalety kilku projektów w jeden. Jak się dobrze poszuka to da się znaleźć architektów, którzy narysują projekt i go zaadaptują w podobnej cenie jak adaptacja + gotowiec. Sam znam co najmniej dwóch. Ja będę robił w podobny sposób, nawet w tej dyskusji jest osoba, która już tak zrobiła z projektem z92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 06.03.2015 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ja będę robił w podobny sposób, nawet w tej dyskusji jest osoba, która już tak zrobiła z projektem z92. dokładnie ze zmianami jak u mnie mogę polecić gościa co zrobi projekt taniej niż gotowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milka1234 10.03.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Wolę gotowy projekt, bo zawsze można pojechać i zobaczyć czyjś domek no i jest na pewno taniej.Czy ktoś z Was zamiast okna dachowego ma lukarnię. Czy są to dużo wyższe koszty budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1985 11.03.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 U nas już ogrzewanie włączone, ściany na poddaszu wyszpachlowane..na dole tynki dosychaja i też szpachlujemy za około 2 tygodnie robimy łazienki i jak dobrze pójdzie to maj/czerwiec się wprowadzimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts