Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

od dłuższego czasu analizujemy projekt z92 z garażem jednostanowiskowym i jesteśmy już bardzo blisko podjęcia decyzji o realizacji w rzeczywistości tego projektu. Jednak jak przed każda poważną decyzja pojawi się szereg wątpliwości. Układ pomieszczeń (dzięki tutejszym forumowiczom) uległ zmianom, oczywiście dla nas na lepsze :) jednak brakuje jeszcze tej kropki na "i". Biorąc pod uwagę, iż brakuję nam troszeczkę zdjęć, wizualizacji, aranżacji wnętrza, zwracamy się do Państwa z pytaniem czy istnieje możliwość aby przesłać nam kilka fotek domu (e-mail: [email protected]). Interesuję nas przede wszystkim jak wygląda to wewnątrz domu, jak po umeblowaniu wygląda przestrzeń domu, jak prezentuję się wnętrze po wykonaniu całości projektu. Pozdrawiam i dziękuję za ewentualna pomoc :)

Witam serdecznie,

my także jesteśmy mocno zainteresowani tym projektem. Generalnie to wstępnie omawialiśmy już z architektem ten projekt i jakie chcielibyśmy ewentualne poprawki. Jeżeli to możliwe to także bardzo proszę o zdjęcia jak się prezentuje wnętrze już wykończone. Zastanawiamy się z mężem czy nie wydłużyć domu o 0,5 m od strony wykuszu, obawiamy się czy salon nie jest jednak za mały.

Witam, domek sie pięknie prezentuje :)

Chciałam zapytać o wymiary okna w wykuszu oraz czy drzwi trzykomorowe z wyjściem na taras są na wielkość takie jak w projekcie?

pozdrawiam

Dziękuję za informację zrobimy z wykuszem tak samo. Mam jeszcze kilka pytań mogę prosić o kontakt na maila [email protected]

Pozdrawiam

Wszyscy mają okna - mam i ja:). [ATTACH=CONFIG]316378[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316379[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316380[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316382[/ATTACH]

Dziękuję za informację zrobimy z wykuszem tak samo. Mam jeszcze kilka pytań mogę prosić o kontakt na maila [email protected]

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Witam,

na serwerze, gdzie mam skrzynkę jest chwilowo jakiś problem. Podam więc może Pani mój adres [email protected].

Proszę śmiało pisać. Jak będę mogła, to pomogę:).

Pozdrawiam

Witam wszystkich miłośników Z92, wybraliśmy już ten projekt, jesteśmy na etapie drobnych zmian oraz adaptacji do działki.

Będziemy budować wersję lustrzaną Z92 GL2, z garażemx2, śledziłem ten wątek na forum już długo i pora się przywitać. :bye:

Czy może ktoś realizuje swoje marzenia w mazowieckim?

Pozdrawiam,

Witam wszystkich miłośników Z92, wybraliśmy już ten projekt, jesteśmy na etapie drobnych zmian oraz adaptacji do działki.

Będziemy budować wersję lustrzaną Z92 GL2, z garażemx2, śledziłem ten wątek na forum już długo i pora się przywitać. :bye:

Czy może ktoś realizuje swoje marzenia w mazowieckim?

Pozdrawiam,

Witam

Ja buduję Z92 gl bez odbicia lustrzanego w mazowieckim.

Jestem na etapie wysychania stropu, ale od następnego tygodnia pnę się do "góry"

POzdrawiam

Planuję budowę wersji z garażem jednostanowiskowym. Mam tylko jeden dylemat czy salon z metrażem z wersji bez zmian tj. 28,7 m2 nie jest zbyt mały ? jakie są Wasze opinie w tym zakresie.

Może ktoś z Państwa posiada jakieś fotki takiego salonu jak się prezentuje pod kątem powierzchni ? a może ktoś dokonuje budowy tego projektu z garażem w mojej okolicy tych bliższych i dalszych :):) (jestem z okolic Leszna w Wielkopolsce).

Pozdrawiam

Witam

Mam pytanko do tych co już wybudowali.

Jak rozwiązaliście problem ze stopniem do wejścia ze schodów do pokoju nad garażem?

Czy dawaliście w ogóle jakiś stopień?

Pozdrawiam

w projekcie wychodzi że jest stopień, ale idzie to oszukać na wylewce i ociepleniu więc u nas wyjdzie bez stopnia, wejście do pokoju nad garażem będzie bezpośrednio ze spocznika.

co do wielkości salonu dla nas jest idealny, ale itak wszystko wyjdzie w praniu ;)