JarekMad 15.05.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Z tego o kiedyś przeczytałem to takie miejsca powinno się wypełniać silikonem przy około 3-4 mm szczeliny. Pytałaś w sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 15.05.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Z tego o kiedyś przeczytałem to takie miejsca powinno się wypełniać silikonem przy około 3-4 mm szczeliny. Pytałaś w sklepach? Póki co, nie. Leniwy jestem i czekam, aż wykruszy się większość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekMad 15.05.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Zawsze możesz pomóc skrobakiem lub nożem do fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtas1989 15.05.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 My też się nie obijamy, ścianki kolankowe gotowe, mąż zbroi i szaluje wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzychuM 16.05.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Witam, od dłuższego czasu analizujemy projekt z92 z garażem jednostanowiskowym i jesteśmy już bardzo blisko podjęcia decyzji o realizacji w rzeczywistości tego projektu. Jednak jak przed każda poważną decyzja pojawi się szereg wątpliwości. Układ pomieszczeń (dzięki tutejszym forumowiczom) uległ zmianom, oczywiście dla nas na lepsze jednak brakuje jeszcze tej kropki na "i". Biorąc pod uwagę, iż brakuję nam troszeczkę zdjęć, wizualizacji, aranżacji wnętrza, zwracamy się do Państwa z pytaniem czy istnieje możliwość aby przesłać nam kilka fotek domu (e-mail: [email protected]). Interesuję nas przede wszystkim jak wygląda to wewnątrz domu, jak po umeblowaniu wygląda przestrzeń domu, jak prezentuję się wnętrze po wykonaniu całości projektu. Pozdrawiam i dziękuję za ewentualna pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpi20 17.05.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witam serdecznie,my także jesteśmy mocno zainteresowani tym projektem. Generalnie to wstępnie omawialiśmy już z architektem ten projekt i jakie chcielibyśmy ewentualne poprawki. Jeżeli to możliwe to także bardzo proszę o zdjęcia jak się prezentuje wnętrze już wykończone. Zastanawiamy się z mężem czy nie wydłużyć domu o 0,5 m od strony wykuszu, obawiamy się czy salon nie jest jednak za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia050209 18.05.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dziękuję za informację zrobimy z wykuszem tak samo. Mam jeszcze kilka pytań mogę prosić o kontakt na maila [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia050209 18.05.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witam, domek sie pięknie prezentuje Chciałam zapytać o wymiary okna w wykuszu oraz czy drzwi trzykomorowe z wyjściem na taras są na wielkość takie jak w projekcie? pozdrawiam Dziękuję za informację zrobimy z wykuszem tak samo. Mam jeszcze kilka pytań mogę prosić o kontakt na maila [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia050209 18.05.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Wszyscy mają okna - mam i ja:). [ATTACH=CONFIG]316378[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316379[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316380[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316382[/ATTACH] Dziękuję za informację zrobimy z wykuszem tak samo. Mam jeszcze kilka pytań mogę prosić o kontakt na maila [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 18.05.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dziękuję za informację zrobimy z wykuszem tak samo. Mam jeszcze kilka pytań mogę prosić o kontakt na maila [email protected] Pozdrawiam Witam, na serwerze, gdzie mam skrzynkę jest chwilowo jakiś problem. Podam więc może Pani mój adres [email protected]. Proszę śmiało pisać. Jak będę mogła, to pomogę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 18.05.2015 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Krzychy M, skorpi20- jak się ogarnę to wstawię fotki wnętrz, tylko obecnie na raz robimy górną łazienkę, schody, i montujemy drzwi wew więc jest totalna rozpierducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpi20 18.05.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Krzychy M, skorpi20- jak się ogarnę to wstawię fotki wnętrz, tylko obecnie na raz robimy górną łazienkę, schody, i montujemy drzwi wew więc jest totalna rozpierducha Szczerze zazdrościmy tej totalnej rozpierduchy my jesteśmy na razie na etapie mapek i przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fioodor 18.05.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witam wszystkich miłośników Z92, wybraliśmy już ten projekt, jesteśmy na etapie drobnych zmian oraz adaptacji do działki. Będziemy budować wersję lustrzaną Z92 GL2, z garażemx2, śledziłem ten wątek na forum już długo i pora się przywitać. Czy może ktoś realizuje swoje marzenia w mazowieckim? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter256 18.05.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witam wszystkich miłośników Z92, wybraliśmy już ten projekt, jesteśmy na etapie drobnych zmian oraz adaptacji do działki. Będziemy budować wersję lustrzaną Z92 GL2, z garażemx2, śledziłem ten wątek na forum już długo i pora się przywitać. Czy może ktoś realizuje swoje marzenia w mazowieckim? Pozdrawiam, Witam Ja buduję Z92 gl bez odbicia lustrzanego w mazowieckim. Jestem na etapie wysychania stropu, ale od następnego tygodnia pnę się do "góry" POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 19.05.2015 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Krzychy M, skorpi20- jak się ogarnę to wstawię fotki wnętrz, tylko obecnie na raz robimy górną łazienkę, schody, i montujemy drzwi wew więc jest totalna rozpierducha Dawaj, dawaj. Rozpierduchy też są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzychuM 20.05.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Planuję budowę wersji z garażem jednostanowiskowym. Mam tylko jeden dylemat czy salon z metrażem z wersji bez zmian tj. 28,7 m2 nie jest zbyt mały ? jakie są Wasze opinie w tym zakresie. Może ktoś z Państwa posiada jakieś fotki takiego salonu jak się prezentuje pod kątem powierzchni ? a może ktoś dokonuje budowy tego projektu z garażem w mojej okolicy tych bliższych i dalszych :) (jestem z okolic Leszna w Wielkopolsce). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpi20 21.05.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 My będziemy budować na śląsku, a raczej na obrzeżu. Bez garażu, ale z wiatą dwustanowiskową, postawioną w późniejszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter256 26.05.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam Mam pytanko do tych co już wybudowali.Jak rozwiązaliście problem ze stopniem do wejścia ze schodów do pokoju nad garażem? Czy dawaliście w ogóle jakiś stopień? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtas1989 28.05.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam Mam pytanko do tych co już wybudowali. Jak rozwiązaliście problem ze stopniem do wejścia ze schodów do pokoju nad garażem? Czy dawaliście w ogóle jakiś stopień? Pozdrawiam w projekcie wychodzi że jest stopień, ale idzie to oszukać na wylewce i ociepleniu więc u nas wyjdzie bez stopnia, wejście do pokoju nad garażem będzie bezpośrednio ze spocznika. co do wielkości salonu dla nas jest idealny, ale itak wszystko wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milka1234 01.06.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 aisha1980 na jakim już jesteście etapie, bo bardzo byśmy chcieli zobaczyć Waszą budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts