mitbar 23.11.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witam, Jestem tu nowy . Czy mógłbym prosić jeśli ktoś posiada zdjęcia z wykończonego budynku w środku i na zewnątrz? Czy zastanawialiście się nad budową tego budynku (Z92 bez garażu) w wersji szkieletowej? Proszę o odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenia2016 23.11.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witam nowego Fana z-etki:welcome:Jesli poczytasz cale forum i poogladasz tam zamieszczone fotki to mozna sobie bardzo dokladni wyobrazic jakie duze sa pomieszczenia i jak to wyglada na zewnatrz. Napewno tego czasu nie zaliczysz do straconego:bye:Ja tez najpierw chcialam ten domek budowac z prefabrykatow. Dokladnie mowiac z firma Wolf System. Przemily Pan i super wszystko opowiadal i pokazywal. Niestety nie moglam sie do konca przekonac co do tej technologii. Zobacz na ich stronach jest rowniez wycena Z92 bez garazu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekMad 24.11.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witam mitbar.Przeczytaj cały wątek bo jest wiele odpowiedzi na Twoje pytania. Ja chciałbym zaprosić do swojego dziennika budowy. Na pierwszym poście będzie link do galerii, gdzie będę wrzucał zdjęcia dobrej jakości. Narazie widać tam samą działkę, bo jeszcze nic więcej nie mam. Zachęcam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 24.11.2015 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 (edytowane) Witajcie- ja też czasami zaglądam ale czasu mało na pisanie , staram się na bieżąco odpisywać na wiadomości PW ale to też różnie bywa za co przepraszam. Postaram się jakieś aktualne zdjęcia dodać, może wieczorkiem Marzena- a czemu pompa ciepła w przyszłości ? Nie myśleliście żeby zrobić to od razu ? Dużo mniejsze koszty- bo nie potrzeba pieca, kotłowni, komina... Przy pompie ciepła i reku, kotłownia i wszystkie bajery z tym związane nie potrzebne, ale poczytajcie bo to tylko moje skromne zdanie Ja cały czas powtarzam, że jedyne czego żałuję to to że nie zgłębiłam tematu pompy jeszcze na etapie projektu. a i uważam, że 500tyś to sporo... ale tak jak napisali poprzednicy to temat rzeka... Edytowane 24 Listopada 2015 przez paliszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenia2016 24.11.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 paliszcz- dzieki za zainteresowanie moim watkiem. Na poczatku nie bylismy pewni co do ogrzewania. Chcielismy czysto i sprawnie. Obecnie jednak nawiazalam kontakt z osoba ktora zajmuje sie sprzedaza PC. Wytlumaczyla i przesle wycene. Jesli nie przekroczy to naszego budzetu to jak najbardziej. My nie chcemy miec PCP tylko PCG i dlatego koszty beda wyzsze. Jak dostane wycene to sie pochwale;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitbar 24.11.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Dziękuje za odpowiedz, staram się przeczytać wszystkie wcześniejsze posty.Czy jest ktoś z budową lub wybudowanym domkiem w okolicach małopolskiego Chrzanowa?Ewentualnie Podkarpacie okolice Dębicy żeby obejrzeć ten domek? wybieram się w strony Dębicy w ten weekend.Proszę o informacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 24.11.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Nie wiem czemu nie mogę dodać zdjęć do dziennika...ani tu spróbuję później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenia2016 24.11.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 A czy ja tez moge twoj dziennik bud. ogladac? Dopiszesz mnie kochany paliszcz-ku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpi20 25.11.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Ja też proszę, jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata78 26.11.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Nie wiem czemu nie mogę dodać zdjęć do dziennika...ani tu spróbuję później... Ja też miałam problem z dodaniem zdjęć, ale po kilku dniach się udało. Czekamy więc, czekamy...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpi20 02.12.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Spróbuję dodać , jakie my wprowadziliśmy zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpi20 02.12.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Udało się trzeba nacisnąć "basic uploader" w prawym dolnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemada 06.12.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Nasz projekt inspirowany z92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 07.12.2015 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Ile płaciliście za ten projekt skoro jest tylko wzorowany na z92 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolrolak 07.12.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 U mnie elewacja zakończona, zostały do zrobienia rury spustowe rynien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpi20 07.12.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 [ATTACH=CONFIG]339934[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339933[/ATTACH] U mnie elewacja zakończona, zostały do zrobienia rury spustowe rynien. Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazyl3 08.12.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Wygląda super Ładniej od naszego Teraz dopiero widzę, że moja niechęć do oświetlenia w podbiciach była niechęcią niesłuszną. Piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenia2016 09.12.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Rewelacja ta elewacja i te oswiatlenia. GratulacjeMy niestety nadal czekamy na PNB. Do tego okazalo sie jeszcze ze potrzebujemy opinie konserwatorska, na wypadek jakby zloto na naszej dzialce znalezli:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolrolak 12.12.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Elewacja w świetle dnia. Może komuś się przyda link do zdjęć z wykończeniem: https://drive.google.com/open?id=0Bx1DdzqWhnqlN01nNHRlb2JZVDQ Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpi20 12.12.2015 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Aż się rozmarzyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts