Qazimodo 08.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam.Szukam firmy która podjęła by się zainstalowania u mnie rekuperatora JANGAZ i co ważniejsze przewodów wentylacyjnych. Dla dwóch ludzi jest u mnie roboty na 3 dni. Tym bardziej że dom mam pod rekuperacje zaprojektowany i wybudowany. (Kiedyś sam miałem do czynienia z wentylacją)Problem jednak w tym że rekuperacja to nowość i wiele firm ceny za montaż ma bardzo wysokie.Kto z Was może polecić jakąś firmę która montowała u niego takową instalację za rozsądne pieniądze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 08.03.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 popatrz na stronę jangaza, tam jest kilka firm do których mają zaufanie, no chyba ze wszystkie za drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 08.03.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Spróbuj forumowego Piczmana zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts