turalyon 08.03.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam., Orientuje sie ktoś czy istnieją listwy przyokienne (te co zakłada sie podczas tynkowania, a później do nich przyklejha folie ochronną) do okien z łukiem? Mam takie jedno i zastanawiam sie czy mam przerabiac listwe do okna zwykłego czy też słabe mam składy budowlane w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 08.03.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam., Orientuje sie ktoś czy istnieją listwy przyokienne (te co zakłada sie podczas tynkowania, a później do nich przyklejha folie ochronną) do okien z łukiem? Mam takie jedno i zastanawiam sie czy mam przerabiac listwe do okna zwykłego czy też słabe mam składy budowlane w okolicy Pytasz o listwy tynkarskie. Ja takich nie spotkałem, choć parę lat już żyję w tym światku.. Musiałyby byc robione o jakiejść określonej średnicy, albo też być bardzo elastyczne. .. więc wydaje mi się, że nie ma takich listew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 08.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam chyba jednak słabe składy http://www.wizbar.com.pl/images/files/34_KatalogBellaPlast2011stynew-Kopia.pdf link to katalogu - sporo tu tego, może nie ma listwy dedykowanej do łuku z doklejaną folią ale te listwy są bardzo elastyczne więc zależy od tego jaki masz te łuk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankosiek 13.03.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Google prawdę ci powie wpisz listwy przyokienne, czy listwy wokółokienne czy jakoś tak i co będzie dostępne wyszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 16.03.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 , może nie ma listwy dedykowanej do łuku z doklejaną folią ale te listwy są bardzo elastyczne więc zależy od tego jaki masz te łuk. Pozdrawiam Sorka, nie wiem czemu założyłem, że ten łuk to półkole.. Rzeczywiście jeżeli łuk będzie niewielki, to listwę da się "nagiąć".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts