Danajot 07.06.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 5 lat temu zamontowałam okna stolbudu gorzowskiego - nie polecam, jakość fatalna( pewnie dlatego, że cena była przystępna). Wyłamały mi się 2 elementy w drzwiach na taras, przez co drzwi nie przylegają do ramy. Szukam sklepu, w którym można kupić takie okucia - Poznań i okolice. Proszę o pomoc, może Plonskij ? - jest chyba specem od okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 07.06.2002 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Jakie to okna - drewniane czy PVC.Jakie okucia. Na okuciu powinien być napis ROTO dla okuć roto, WINKHAUS dla winkhaus itp. Okuć nie kupisz - każdy system jest trochę inny a mają je producenci okien.Najlepiej zgłosić się do producenta.W Poznaniu na ul. Taczaka 12 jest COBR PSB dawny METALPLAST - zajmują się badaniami okuć. Rozszyfruj okucie zgłoś się do nich może coś co doradzą [mają kontakty na producentów okuć] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 07.06.2002 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Okucia Winkhausa mozna kupic w Warszawie jakie sie chce. Mysle że za zaliczeniem wysla tez gdzie indziej. W razie czego służę kontaktem, bardzo milo mnie tam obsłużyli (kupowalam parapety aluminiowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 07.06.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Jeśli jest to możliwe co pisze Anula to sprawdź system i jak jest to faktycznie winkhaus to zapakuj te szczątki do koperty i wyślij do nich.Winkhaus ma fabrykę w Poznaniu lub niedaleko.Anula jaki to adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 10.06.2002 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Plonskij, Anula- dziękuję za zainteresowanie się moim kłopotem.Okna są drewniane, a jakie okucia ? - nie wiem. Sprawdzę to i pewnie zgłoszę się do Cobry.Pozdrawiam - Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts