obcyrm 20.04.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Kto mi coś powie na temat drzwi zewnętrznych KMT Plus stalowych - czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 16.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 odswieżam ten post, czy ktoś z was ma drzwi zewnętrze KMT,prosze o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 16.09.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 sami jestesmy na etapie poszukiwania drzwi stalowych zew. ocieplanych pianka. Czy ktos moze cos polecic (ok. Poznania)? pozdrawiamebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiP 11.04.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 dopiero zamówiłem drzwi kmt z kratą i zamkami klasy B zobaczymy jak się będą sprawować wyglądają na dośc dobrze wykonane, a tak na marginesie drzwi tej firmy u mnie w Radomiu są już w prawie każdym sklepie oferującym drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts