KK2012 12.03.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam! Jeden z moich sąsiadów (dom bliźniak) wykańcza sobie dom i niestety oszczędza na kontenerach. Pali worki (właściwie pracownicy firm wykonawczych) np. po tynkach w odległości 4 metrów od swojego i niestety również mojego domu, a jeszcze bliżej od mojego drewnianego tarasu. Popiół leci również na moją działkę, co jestem w stanie zaakceptować, nie jestem problematyczny. Jednak buchający ogień już mnie martwi, a robi to wtedy kiedy mnie nie ma w domu, więc jeszcze nie miałem okazji z nim porozmawiać. Czy prawo reguluje odległość tego typu ognisk oraz w ogóle możliwość palenia śmieci? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.03.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 http://www.psposwiecim.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=70:rozpalanie-ognisk-stosowanie-otwartego-ognia&catid=45:porady&Itemid=62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KK2012 12.03.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dzięki za info. Czyli jest 10 metrów. A wiadomo po kogo dzwonić w przypadku trudności w rozumieniu przepisów przez podpalaczy? Policja, straż pożarna? Straż miejska na wioskę raczej nie przyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Pierwsze upomnienie.Plastików palić nie wolno.Policja i straż można od razu, tylko pod upierdliwość sąsiada można to podpiąć.Ale jak nie pomoże to trzeba wezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts