marek_zet 12.03.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam, W poniższym linku opisałem i wysłałem w formie maila sytuację zanieczyszczonej i kompletnie zapomnianej klatki w Łodzi.http://zapomnianaklatka.blogspot.com Mail został wysłany do Spółdzielni i Służb Porządkowych. Pomóżcie i napiszcie proszę co można zrobić jeśli nie jest się członkiem samej spółdzielni, jakie są wtedy moje prawa ?Czy np. Straż Miejska lub Policja ma obowiązek współpracy z Spółdzielnią przy zwykłym zawiadomieniu ? Właścicielem samej klatki schodowej jest Spółdzielnia także ona powinna według mnie najbardziej zainteresować się sprawą. Dziękuje za pomoc. PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afryka 14.03.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie ma co oglądać się na spółdzielnię, tylko na widok meneli od razu telefon do straży miejskiej i tak za każdym razem. Jest szansa, że za którymś razem im zbrzydnie. Współczuję sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 14.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 ta klatka i otoczenie bloku to jeszcze Wersal. Jakiś czas temu mieszkałem w jeszcze "ładniejszych":sick::sick: rejonach...A menelstwo żyje i ma się dobrze; można ich nękać , ale są nie do wyplenienia niestety... Więc co ludzie mogą zrobić? Może szwadrony śmierci na nich nasłać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.03.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 chyba człowieku nie widziałeś zaniedbanej klatki schodowej , batko lenin ładnie określił - Wersal ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_zet 21.03.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wersal to jest latem jak są okna otwarte na klatce a dookoła sama zieleń Pytanie brzmi jak można wykorzystać monitoring który jest na klatce ? Dostęp do nagrań ma sama Spółdzielnia, zgłoszenia na Straż Miejską są wykonywane o konkretnej godzinie , czy nie można tego połączyć z nagraniami ? Dziwi mnie to że nie potrafią tego wykorzystać, bardziej możliwe że im się po prostu nie chce albo Straż Miejska nie potrafi wykorzystać tego faktu... Stan na chwile obecną jest taki że Spółdzielnia naprawiła wielką dziurę w ścianie natomiast Straż Miejska zaczęła nie potrzebnie nękać dozorcę za porządek... Mam nadzieję że ludzie się tutaj obudzą bo ja osobiście nie wyobrażam sobie żeby ta klatka mogła wyglądać jeszcze gorzej... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4rsh4ll 21.03.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dozorca jest do sprzątania klatki i działki, jeśli jest dozorcą tego terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts