Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zniszczona klatka

marek_zet

Recommended Posts

Witam,

W poniższym linku opisałem i wysłałem w formie maila sytuację zanieczyszczonej i kompletnie zapomnianej klatki w Łodzi.

http://zapomnianaklatka.blogspot.com

Mail został wysłany do Spółdzielni i Służb Porządkowych.

Pomóżcie i napiszcie proszę co można zrobić jeśli nie jest się członkiem samej spółdzielni, jakie są wtedy moje prawa ?

Czy np. Straż Miejska lub Policja ma obowiązek współpracy z Spółdzielnią przy zwykłym zawiadomieniu ?

Właścicielem samej klatki schodowej jest Spółdzielnia także ona powinna według mnie najbardziej zainteresować się sprawą.

Dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

Marek

Wersal to jest latem jak są okna otwarte na klatce a dookoła sama zieleń :)

Pytanie brzmi jak można wykorzystać monitoring który jest na klatce ?

Dostęp do nagrań ma sama Spółdzielnia, zgłoszenia na Straż Miejską są wykonywane o konkretnej godzinie , czy nie można tego połączyć z nagraniami ? Dziwi mnie to że nie potrafią tego wykorzystać, bardziej możliwe że im się po prostu nie chce albo Straż Miejska nie potrafi wykorzystać tego faktu...

Stan na chwile obecną jest taki że Spółdzielnia naprawiła wielką dziurę w ścianie natomiast Straż Miejska zaczęła nie potrzebnie nękać dozorcę za porządek... Mam nadzieję że ludzie się tutaj obudzą bo ja osobiście nie wyobrażam sobie żeby ta klatka mogła wyglądać jeszcze gorzej...

Pzdr