torian 20.04.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 i jestem a zrobiłem to tylko dlatego że niepewne jest nasze jutro nigdy nie wiadomo co wymyślą żeby zrobić odbiór a odliczeń też już niema .Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 20.04.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 No, gratulacje. Mam nadzieje, że pamietales, żeby sie zalapac sprytnie na ulge remontową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torian 20.04.2004 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 no niestety nie bo mam bardzo małe dochody a odliczenia miałem z lat ubiegłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 20.04.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 i jestem a zrobiłem to tylko dlatego że niepewne jest nasze jutro nigdy nie wiadomo co wymyślą żeby zrobić odbiór a odliczeń też już niema .Pozdrowienia Gratuluję!!! Ale z drugiej strony pozbawiłeś sie radości dalszego budowania, użerania z wykonawcami, hurtownikami, urzędnikami itd. Nie będzie Ci tego szkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 20.04.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Napisz jak wyglądał odbiur, czy była jakaś komisja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 20.04.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Skoro jestes z temate na czasie, napisz jakie dokumenty musiales zlozyc.My sie zblizamy duzymi krokami ku koncowi, a wciaz nie wiemy co i jak z ta dokumentacja. PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.04.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 i jestem a zrobiłem to tylko dlatego że niepewne jest nasze jutro nigdy nie wiadomo co wymyślą żeby zrobić odbiór a odliczeń też już niema .Pozdrowienia GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.04.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 podłaczam się go gratulek i jak zawsze pękam z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 21.04.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Koniecznie napisz, czy była jakaś kontrola czy wystarczyło zgłoszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 21.04.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Takiemu to dobrze! Ale koniecznie napisz coś więcej-jak to wyglądało, jakie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 21.04.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Przyłączam sie do gratulacji a przedemną długa jeszcze droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ober 21.04.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Witam,Właśnie miałem wrzucać post z tematem o podpowiedż w jaki sposób dokonać odbioru budynku. Od czego zacząć co jest potrzebne - jakie oświadczenia etc. ? Czy ktoś moze opisać całą drogę do pozytywnego złatwienia sprawy ? Doczytałem się także ze po dokonaniu odbioru nie będę mógł korzystać z ulgi czy jest to do końca prawda. Co musi posiadać dom jaie instalacje aby można było dokonać odbioru ? Z góry dziekuje za posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts