2xK 07.06.2002 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Mam problem z posadzką w garażu, została wylana ze zbyt słabego betonu, teraz pyli. Jak można wzmocnić powierzchnię. Proszę o jak najtańsze rozwiązanie. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.06.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 ostatnio tak reklamowany jest tzw. Betondur (jest on opisany w ostatnim Muratorze) może to jest lekarstwo na Twój problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 08.06.2002 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2002 Pisałem w wątku o betondurze. Można po odkurzeniu podłoża zagruntować go roztworem betonduru, po czym pokryć właściwą warstwą betonduru, ale wyjdzie koszmarnie drogo! Lepiej moim zdaniem wylać jastrych samopoziomujący w wersji na słabe podłoża, wcześniej gruntując zgodnie z systemem konkretnego producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek M. 10.06.2002 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Jest tańszy środek od betonduru, tylko nie daje koloru. Za to podobno świetnie wzmacnia i wygładza powierzchnię nazywa się chyba LITORYN lub coś koło tego. Widziałem w składzie PSB w Krośnie. Powinien wyjść po jakieś 4-5 zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2xK 11.06.2002 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts