inwestorbb 13.03.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) 1 Edytowane 19 Stycznia 2016 przez inwestorbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 13.03.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam sie jako pierwsza Mam nadzieję, że można się wpisać w dzienniku Domek bardzo fajny, bardzo w moim stylu U nas też będzie "stodółka" (mam nadzieję, że nie obrażam takim stwierdzeniem ) Życzę miłego budowania i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KMI 28.03.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Widzę że trafiłem na podobnego sobie inwestora, też buduję w BB, tzn. będę, jak dostanę pozwolenie i załatwię kasę. Domki też mamy podobne, nawet jedna z moich licznych wersji przedprojektowych była prawie identyczna z Twoją Trzymam kciuki za powodzenie inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugra 15.04.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jeśli jeszcze nie znalazłeś ekip na stan surowy odezwij się na PW to polece kilka firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate34 15.05.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Mam wspaniałego Kierownika Budowy, ma również uprawnienia konstrukcyjne. Napisz do mniena rpiv to podam Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
napik 18.05.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Bardzo proszę o kontakt do sprawdzonych ekip z Bielska-Białej i okolic (może być na priv). Jestem na etapie poszukiwań ekip, mam działkę i czekam na warunki zabudowy, dom z255z z pracowni z500 (lub coś bardzo podobnego). Jeśli jeszcze nie znalazłeś ekip na stan surowy odezwij się na PW to polece kilka firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 08.10.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Masz tempo, zacząłeś tydzień wcześniej i już taki etap???? Gratulacje:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 08.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 To pięknie, my jak na razie też nie narzekamy, nasi wykonawcy pracują od rana do 17.... Czy strop wylany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paroofka 08.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zdradzę, że ekipę mam daleko zamiejscową ale z dobrego polecenia. U mnie w okolicy też dom był budowany przez taką ekipę - byli z Bielska-Białej, mieszkali na budowie, robili od świtu do wieczora i zapierd... z budową aż się kurzyło. Czasami chyba warto dołożyć trochę więcej kasy na ekipę i mieć gotowe wszystko na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 09.10.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam sąsiadów Idziecie jak burza:D oby pogoda jeszcze dopisywała, życzymy dużo sił i kibicujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 09.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Pięknie, brawo, brawo. ilu u Ciebie jest pracowników skoro strop monolityczny jeśli dobrze widzę zrobili w takim tempie... Kiedy planujesz przeprowadzkę??? Jeśli możesz napisz na priva ile kosztował Cię ten strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszacco 20.10.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witam.inwestor mam pytanie odnośnie ocieplenia bo zaczynam na wiosne budowe domu przy migdałowej i architekt zwraca mi uwage na punkt rosy bo tez mysle nad styro 20cm. Bede budowal z ytonga zamiast ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszacco 21.10.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Jeśli miałbyś nie spać po nocach to do ocieplenia zastosuj wełnę ps. Architekta poproś żeby skupił się na adaptacji. Grubość lub rodzaj ocieplenia zmieniasz w każdej chwili. a mam jeszcze jedno pytanie do ciebie. Powiedz mi czy podnosiłeś trochę parter? bo według projektu jest tam wysokośc 2,55....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 27.10.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Pięknie, gratulujemy My jeszcze nie wiemy jakie okna zamontujemy. Czy cena już wynegocjowana??? Edytowane 27 Października 2013 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KMI 27.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 24.10.2013 Więźba dotarła, chłopaki nie próżnują, więc kończą. Widzę postępy, postępy. U mnie trochę wolno idzie, liczyłem na większego speeda ale cóż zrobić może późniejsze etapy pójdą szybciej. Ważne że robią całkiem nieźle. Wracając do Twojej budowy, jesteś zadowolony z więźby, tzn. jakość, wilgotność, impregnacja, cena ? Lokalny dostawca, czy może coś dalej ? Dostałem bardzo dobrą ofertę z tartaku, który niestety jest trochę za daleko żebym sobie na wycieczkę wpadł z wizytą gospodarczą, a w okolicznych tartakach albo trochę za dużo chcą (w sumie za nic specjalnego) albo jakość bardzo marna. Napisz dwa zdania na PV jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 04.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ale tempo.... A jakieś zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.11.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witam Pytałam o Domek i przypadkiem znalazłam Fajny domek, tempo macie zawrotne . Będę kibicować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszacco 20.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 witam, inwestor mam pytanie ile kosztowała cię budowa do obecnego etapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszacco 27.11.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 mam jeszcze pytanie ile koszztowała cię robocizna do obecnego stanu? tj z położeniem dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dkgitara 16.12.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No nareszcie kogos spotkalem co buduje cos podobnego co ja bede budowal.A wiec witam pana.Ja mam zamiar budowac dom przy kolorowej.czy moglbym zobaczyc jakos jakie zmiany pan wprowadzil tak dla porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts