DanielT 13.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam, znalazłem w internecie artykuł na temat podłóg firmy Boen serii Stonewashed. Z tego co wyczytałem podłogi zostały poddane szczotkowaniu bądź wędzeniu a żeby jeszcze lepiej podkreślić naturalny rysunek drewna. podłogi z tej serii to jednolamelowe, dębowe deski czyli trój warstwowa deska z czego górna warstwa ma jakieś 3,5mm więc jest ok. Jest kilka wzorów (coś koło sześciu) tej serii od jasno perłowych które fajnie rozjaśnią wnętrze pomieszczeń poprzez naturalne odcienie aż do ciemnych wędzonych. Ja osobiście skłaniam się do "Stonewashed ivory" lub "Stonewashed coral" są bardzo ładne i na pewno wniosą dużo światła do mojego salony a o to mi właśnie chodzi. Co sądzicie o tych podłogach, tej serii jak Wam się podoba? Z góry dziękują za odpowiedzieć, pozdrawiam Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts