endriu1213 13.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam mam takie pytanie? mam dom ze szlaki raczej tylko ściany zewnętrzne dom jest z1958r sciany grube na 50cm lecz jak sie w nie puka to jakby pusto było i zimne sa mocno a o wilgoci nie wspomne. myślałem co zrobić z tymi ścianami moze je burzyc i stawiac od nowa czy wogóle byla by taka możliwość i czy to się opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.03.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Opłaca się ze względów zdrowotnych. Szlaka to kondensacja pierwiastków promieniotwórczych zawartych w węglu, które nie ulegają spalaniu. Im lepsze spalanie węgla, tym mniej szlaki = więcej pierwiastków w m3 Twojej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts