400 21.04.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Oj sympatyczka.Ty jesteś lepsza zawodniczka niz ja.Twój-gif (kotek) ma nawet kaca giganta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sympatyczka 21.04.2004 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Staraj się, może Ci skoczy na 401 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Sympatyk 21.04.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Normalnie mam 70/120.Jak widzę fioletowy nochal mojego pana majstra to skacze mi na 90/190.Ale zaoszczedzę przynajmniej na zagęszczaniu betonu.Wibrator zbędny .On sam robi za wibrator.Testuje też cegły.Felerne rozpadają mu się w garsci od tej trzęsionki. Najgorsze jest to,że mnie oszukał.Przed rozpoczeciem budowy mówił,że nawet smaku wódy nie zna.Oszust jeden.Mówił,że ma nadcisnienie i dlatego ma nos fioletowy i nie może chlać(mówił konsumować).Chciałem go wymienić,ale boję się przysłowia:zamienił stryjek siekierke na kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sympatyczka 21.04.2004 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Jeśli mnie dali na ten oddział, to znaczy, że jestem psychiczna? 400 - prosze jednak wyjaśnij mi ten "tołk". Bo jak pogłówkowałam, to wydaje mi sie, że masz dysleksje internetową i prawidłowo powinieneś napisać "tłok". Zapewne chodzi, o to by nie tłoczyć się przy buletce i tak kazdemu starczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
400 21.04.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Nie nie mam.Tołk=pomyślunek murarski.A żeby nie było dalszych watpliwości pomyślunek to nie poczęstunek.Pomyślunek = prawidłowe kumanie.Nie mylić z kumkaniem żab.Moi nie nadużywają wody do zapijania bo boją się własnie wylęgu żab.Ale piwkiem nie pogardzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 zmień ekipe sa jeszcze ekipy które piją po robocie wsobote, a nie cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sympatyczka 24.04.2004 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 400 , ale Ty sie wymądrzasz?..hihi Cały potok słów, a któżby przejmował się kumkaniem żab mając kuma pod bokiem ... Przyznasz jednak, że poczestunek jest bardzo blisko pomyślunku, dlatego że, ... trzeba pomysleć zanim się kogoś poczęstuje. I tu i tu trzeba mieć tołk Pozdrawienia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts