fish79 13.03.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam Wszystkich!Mam pytanie dotyczące wyboru pieca do ogrzewania domu o powierzchni użytkowej 120 mkw.Często wyjeżdżam i nie mam możliwości codziennego rozpalania i pilnowania pieca.Chciałbym się dowiedzieć i poradzić czy są na rynku piece węglowe z pojemnikami i automatycznymi podajnikami które wystarczyły by na ogrzanie domu przez okres trzech do czterech dni??PozdrawiamQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 13.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Luknij na moją stronę albo skrobnij na priva, coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 13.03.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Takich Kotłów masz całkiem sporo nawet w każdym markecie budowlanym. Na forum jest dość dużo dokładnie opisanych. Poczytaj dobrze zanim podejmiesz decyzję, generalnie przy takiej powierzchni to malutki piecyk musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts