Alis 20.04.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 W artykule "Kolej na olej" autor podał orientacyjne ceny zbiorników na olej, ale skąd je wziął?Aktualnie jestem na etapie kotłowni olejowej i nijak nie mogę znaleźć zbiorników po przedstawionych cenach. A może wkradł się błąd i ceny miały być podane w EURO.Pozdrawiam Alicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 20.04.2004 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Interesuje mnie zbiornik na olej 2000 l (lepiej wyższy niż szeroki i długi), a cena no cóż- im niższa tym lepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 20.04.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 dokladnie - ceny podane przez autora artykułu są nierealne. najtanszy zbiornik na 1000 litrów jaki udało mi sie znaleźć kosztował 900 a nie 300 zł. Może ktoś to sprostuje albo dostarczy mi taki zbiornik w wymienionej cenie - właściwie to trzy takie zbiorniki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
instalacje_murator 22.04.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Autor jest niewinny. Błąd powstał podczas redagowania tekstu. Przedstawione były ceny w EURO, a my omyłkowo napisaliśmy, że są to ceny w złotych. Przepraszamy.Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 22.04.2004 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Wszystko jasne -czyli tak jak myślałam. Jednak szkoda, że to nie ceny w złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts