kondzio_oo 14.03.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 witam,prosze o doradzenie w podzieleniu elewacji na 2 odcienie grafitu jakbyscie to podzielili i jaki odcień proponujecie jasny/ciemny ??? a oto budynek do akrylowania http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d75ca7d3b13dbfc5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondzio_oo 14.03.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 dachówka czarna świecąca robena MONZAplus dzisiaj zrobie pare zdjęc by mogliscie zobaczyc budynek w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 14.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ja bym pomalował / nałożył dwa odcienie popielu. Ciemniejszy o ton / półtora od drugiej ściany - i o dwa jaśniejszy od dachu (minimum) - na wąskiej stronie domu - niby dachu niewiele, ale sporo przeszkleń, jak dasz jasny to Ci może dom dach przytłoczyć. Na pozostałych stronach jasny delikatny popiel- dachu mało, kupa ścian a tak optycznie zmniejszysz dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondzio_oo 15.03.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 wita dzieki za odp. co do wielkosci dachu to tylko 450 m2 wiec czy ja wiem czy maly ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 15.03.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 kondzio: dach może mieć i milion kilometrów kwadratowych - najważniejsze jest jak optycznie wygląda z dołu do powierzchni ścian... Jeżeli dach jest niewielki ale na danej części elewacji jest dużą dominantą - to trzeba to mieć na uwadze, a nie to ze ma ileś m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts