KK2012 14.03.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam! Niedługo stawiam ogrodzenie frontowe z gorcu, kolor najjaśniejszy szary z dostępnych. Radzono mi aby zakupił impregnat w celu nie osiadania zieleni na nim czy łatwiejszego zmywania śladów ewentualnej rdzy z przęseł. Znacie jakiś niedrogi preparat, który sobie z tym poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lais 29.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam Dobór impregnatu nie jest taki prosty, robiłem próby na elementach łupanych różnych producentów i efekt jest naprawdę bardzo różny, ale generalnie nie najlepszy. Używałem impregnatów na bazie etanolu, wody i akrylowo-silikonowego, na niektórych elementach był efekt po kilku nałożeniach a na niektórych prawie wcale. Aby uzyskać efekt spływania wody jak po kaczce, trzeba się trochę natrudzić.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts