mat301194 14.03.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam, w najbliższym czasie będę wykonywał wysoki strop z użyciem stempli drewnianych. Używałem już ich do stropów w zwykłych domkach jednorodzinnych, ale teraz wysokość stropu wynosi 4m. Nie wiem jak wytrzymałe są te stemple, bo w przeciwieństwie do zwykłego domku, gdzie z własnego doświadczenia wiem ile stempli trzeba wstawić, tutaj muszę obliczyć o ile więcej trzeba użyć z powodu większej wysokości. Mam nadzieję, że ktoś posiada wiedzę na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 14.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) już nic... Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro4 15.03.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam mam pytanko ile trzeba stępli na m2 stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts