magita 14.03.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam Mam dylematy dot. aranżacji schodów na 1-sze piętro domu. Mieszkam w dużym domu i przyszedł nam pomysł na podział domu, poziomo na dwa oddzielne mieszkanka. Schody są wew. budynku o konstrukcji (między parterem a pierwszym piętrem ) drewnianej. Więcej informacji wyczytacie z projektu budynku. Mam dwa pomysły na realizację założenia, ale póki co nie będę sugerować. Jeśli komuś jawi się jakieś rozwiązanie to bardzo proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magita 15.03.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Na tym skanie oznaczyłam rzeczy chyba bez których temat trudno podjąć. Myślałam o rozbudowie wiatrołapu i w nim umieścić przerobione drewniane schody które teraz się mieszczą wewnątrz bryły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts