Wirus96 15.03.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem zielony w wylewkach a chcialbym poznac troche teori.Czytałem na internecie sporo watków ale w kazdym pisze cos innego i nie wiem jak to uporzadkowac.Prosiłbym zebyscie mi opisali krok po kroku jak wykonac wylewke pod ogrzewanie podlogowe wodne.Tak pokolei np. piach ile cm,beton ile cm,folia czy styropian potem znowu folia? rurki wczepione w styropian czy bezposrednio na nim znowu beton ile cm rowno z rurkami i potem samopoziomujaca czy jakos inaczej.Jak wymiary polapac. Krok po krokuZ góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 15.03.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Czytaj, szperaj, kombinuj... Do wiedzy nie ma drogi na skróty;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirus96 15.03.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Tak było jest i bedzie ale moze ktos cos od siebie napisze jak on to robi po swojemu.Zawsze cos sie dokształce ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_bursztyn 16.03.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Też jestem zainteresowany tym tematem ale widzę że większość uzytkowników to nabijacze postów jak np: Czytaj, szperaj, kombinuj... Do wiedzy nie ma drogi na skróty;) Pozdro Jak nie wiesz to po co wogole takie wpisy dajesz? Lub jak wiesz to albo napisz albo wogole się nie wypowiadaj bo takie wpisy są bez sensu. Może znajdzie się ktoś rzetelny który potrafi pomóc konkretnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 17.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No i po co te nerwy, Marku? Tydzień lub dwa na forum i już ciśnienie puszcza? Materiału o wylewkach jest multum na tym forum, trzeba mieć tylko głowę na karku( a nie warzywniak) i skorzystać z wyszukiwarki ,no i trochę czasu i cierpliwości... I nie Ty będziesz decydować, kiedy i co mam pisać. To jest forum , a nie Twój prywatny folwark. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Folia,styropian 10cm, siatka zbrojeniowa, rury , wylewka 8cm.Tak było u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts