ferrit 25.03.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) Teraz sobie odpowiedz na ważne pytanie, po jakim czasie od położenia te kafelki odpadły ? Druga sprawa, ja gorze się trzymają na dole odpadły ? Czy odwrotnie ? Pierwsze kafelki odpadły po 9 dniach od położenia - zaczęły pod butami wydawać inne dżwięki. Małe kafle są na poddaszu - kładzione wcześniej - oraz na parterze - kładzione zaraz po tych co odpadły. Obie trzymają. Te co odpadły są w salonie na parterze. W paździeniku 2012 sam robiłem ręcznie wylewkę w piwnicy w kotłowni. Po tygodniu grunt i sam kładłem na P9 gresy i wszystko trzyma dobrze. Nie wiem jaka była wilgotność, temp itp. Edytowane 25 Marca 2013 przez ferrit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fo_ 27.03.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Wygrzewanie wylewki nie polega na lekkim grzaniu.Temat okładzin na powierzchniach ogrzewanych wymaga sporo doświadczenia i wiedzy co i tak w przypadku niektórych materiałów wykończeniowych jest niewystarczające..Często przyjmuje się zgubne założenia dotyczące proporcji jastrychu i czasu schnięcia wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 27.03.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 27 stopni to teraz mi idzie na podłogowkę w domu jest 18 stopnijak sie wygrzewa jastrych temperatury wody muszą byc wyzsze do 45 stopni ?pamietam ze jak zobaczyłem rachunek za gaz za miesiac to padlem.300m3 zeżarł mi piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts