Arek_Iwonka 17.03.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam, mam taki dylemat odnośnie pozwolenia na budowę. Kupiłem działkę z zagospodarowaniem przestrzennym pod budownictwo jednorodzinne i nie mogę dostać pozwolenia na budowę bo gmina wydała opinie o braku połączenia działki z drogą publiczną. Czy to jest normalne ? Teren pod budowę, ale nie można budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.04.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Może rzecz w tym abyś Ty wskazał rozwiązanie, czyli gdzie będzie (jest?) ta droga. Np. jakieś wydzielenie z innej działki...Ale tam faktycznie NIE MA tego połączenia/drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 09.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A co było w kacie notarialnym napisane odnośnie drogi? Czy to oznacza, że w gminie wydzielono działkę objętą mpzp, która nie ma dostępu do drogi publicznej? Może jakiś udział w drodze wewnętrznej albo służebność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts