martinflash 17.03.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 czym wyczyścic porowatą zabrudzoną cegłe? jakim środkiem? cegłe mam w wiatrołapie i zabrudziła się podczas nakładania tynków wapiennych załczyłem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 17.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Tynków wapiennych czy c/w? Przy okazji - fuszerka niezła. Bo jeśli są to c/w to pytanie z czego i jak były robione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinflash 18.03.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Tynków wapiennych czy c/w? Przy okazji - fuszerka niezła. Bo jeśli są to c/w to pytanie z czego i jak były robione... gipsowe Baumit, pseudofachowcy od tynków maszynowych powiedzieli że to okleja i nic nie zabrudza, okleili i tak ubrudzili, potem powiedzieli że wyczyszczą ale jak kase wzięli tak zniknęli już bez śladu, jak kamień w wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.03.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja bym kupil szczotke druciana na szlifierke katowa i tym sprobowal. Tylko nie bierz stalowej zwyklej szczoty bo w razie gdyby pojawila ci sie na tej science jakas wilgoc (ot chocby tylko z powietrza) to pozostale czasteczki zelza beda rdzewialy. Kup szczotke miedziana, mosiezna lub nierdzewna. W sumie to moze zacznij od szczotki na wiertarke, bo slifierka latwo sobie krzywde zrobic i uszkodzic powierzchnie. W przypadku pracy szczotka na elektronarzedziu uczulam na koniecznosc (absolutna) ochrony oczu i twarzy oraz dloni. Druty ze szczotki lubia sie ulamac i jesli taki ulamany drucik utknie ci w oku to mozesz stracic wzrok. Jednym okiem patrzy sie niefajnie. Wiem co mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts