elewinka_83wp.pl 17.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam mam pytanie, moze ktoś bedzię cos wiedział w jaki sposób wykonuje sie tarsay techniką chromostone, taka jest chyba poprawna nazwa tego przynajmniej tak znalazłam ja w internecie, a dokładnie chodzi o kamyki zatopione w betonie. Chcemy z meżem cos takiego wykonać bo wydaje nam sie to tansze niz kostka i trwalsze niz drewno i mamy nadzieje ze jest to na tyle latwe ze bedzie potrafil zrobić to sam. Z tego co wyczytałam na internecie kamyki do tego muszą być tzw kamienie płukane, ponadto, po wylaniu betonu i rozłozeniu kamyków należy to zaimpregnować tylko czym i jak. czy ktos cos mogłby napisać na ten temat??? chodzi mi dokladnie jaki jest mniej więcej koszt wykonania takiego podjazdu jak sie robi czy należy wczesniej przygotować jakos podłoze ( w chwili obecnej jest beton ale się kruszy) czym impregnować itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts