lola 21.04.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ponieważ nie jestam na bieżąco z tym nowym Vatem, prosze o porade, czy na działke która bedę chciała sprzedac po 1 maja jest Vat , czy nie?Wydaje mi sie, ze nie. Ale prosze o potwierdzenie. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 21.04.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 W najnowszym numerze MURATORA (V), poruszono ten temat. Zajrzyj tam Pozdrawiam JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 21.04.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 A ja już myślałam, że "dizłak budowlany" to jakowyś zwierz gnieżdżący się w jeszcze niewybudowanych domach a tu o zwykłą działkę chodzi Pozdrawiam, Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts