martinflash 17.03.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 mam problem z poziomem odwodnienia liniowego w łazience, poziom odwodnienia liniowego jest taki sam jak poziom glazury która będzie układana jak rozwiązać ten problem bez wykówania odwodnienia które jest zabetonowane? jaki powinien być minimalny spadek w kabinie łazienki? załączam poglądowy rysunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 17.03.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Bez wykuwania... hmmm, czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 17.03.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Skuc wylewke albo podniesc plytki tak zeby wyszedl spadek, ja o odplywie liniowym myslalem juz na etapie wylewek i panowie mi zrobili spadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinflash 18.03.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 nie mogę juz zejśc niżej odwodnieniem bo woda nie zleci, a jakbym się podniósł z płytkami o kilka mmprzed prysznicem i potem zrobił spadek?jaki ma byc spadek w stopniach lub procentach na 1m przy kabinie 1mx1m? mam poziomice elektroniczna to mogę to idealnie zrobić.posadzki nie chceę podnosic bo zależy mi na takim samym poziomie co jest korytarz i zero listw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts