malgorzata_s 17.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam serdecznie:)Prosze o porade sile fachowa:)Wykonujac etapami remont blizniaka-gierkowki ekipy budowlane czesciowo docieplili mi domek styropianem i polozyli putz.Tak sie jednak zlozylo,ze jest docieplony w kilku i mjejscach dokladnie dwoch i w jednym putz jest lekko kremowy a w drugim bialy.Teraz nadszedl czas na calkowite docieplenie domu i nadanie mu jednego koloru.Dodam jeszcze,ze mam zaplanowana sztukaterie styropianowa.I na tym etapie zaczynaja mi sie schody co zrobic z reszta scian?Ocieplic reszte styropianem pokryc putzem i pomalowac na wybrany kolor???Czy docieplic reszte i calosc pociagnac wybranym kolorowym putzem?Czy mozna putz na putz?Czy mozna farbe na putz?Czy nie zacznie to wszystko odpadac?A co z sztukateria?Bo chyba tego sie nie pokrywa putzem tylko nalezy dobrac odpowiednia farbe?Pisze do Was drodzy forumowicze poniewaz nie chce sie nabic w butelke i po powiedzmy 5ciu latach ronic lzy nad luszczaca sie elewacja:)Czekam na pomoc i porade w kwestii elewacji i jej wykonczenia.oczywiscie bardzo Wam dziekuje drodzy forumowicze!:)i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts